Κούγιας: "Εγώ χώρισα την Βατίδου"!

01.06.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Από την ώρα που διαβάσαμε το δημοσίευμα που ήθελε την Εύη Βατίδου να βγαίνει με 25χρονο εφοπλιστή, τι σκεφτήκαμε αμέσως; Αντίδραση Αλέξη Κούγια. Άραγε, τι θα έλεγε ο πρώην σύζυγος
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Από την ώρα που διαβάσαμε το δημοσίευμα που ήθελε την Εύη Βατίδου να βγαίνει με 25χρονο εφοπλιστή, τι σκεφτήκαμε αμέσως; Αντίδραση Αλέξη Κούγια. Άραγε, τι θα έλεγε ο πρώην σύζυγος μαθαίνοντας για τις εξόδους της Εύης με το νεαρό αγόρι και πώς να αντέδρασε βλέποντας φωτογραφίες που απαθανατίζουν εκείνη σε ξαπλώστρα κι εκείνον να την αλείφει στην πλάτη; Χμ... Το είχαμε μεγάλη απορία κι ευτυχώς, ο ποινικολόγος μάς την έλυσε σχετικά γρήγορα.

Σε συνέντευξη του, λοιπόν, στο «Πρώτο Θέμα», ο Κούγιας λέει για τα όσα ακούγονται τελευταία γύρω από τα προσωπικά της Βατίδου: «Δεν μπορώ να φανταστώ ότι η γυναίκα που παντρεύτηκα βγαίνει με έναν 25χρονο. Το μόνο που με ενδιαφέρει, είναι να μη δυσφημιστεί στα μάτια των παιδιών μου». Αυτά. Δεν είπε άλλα για το συγκεκριμένο θέμα. Γιατί, για άλλα θέματα ήτο λαλίστατος και μάλιστα... αποκαλυπτικός. «Εγώ αποφάσισα να χωρίσω τη γυναίκα μου». Ντόινγκ.

Άλλοι Σάσα Μπάστα και Θοδωρής Λανταβός μάς βρήκαν. Μου λες, γιατί μάς το κάνουν αυτό; Είναι καλοκαιριάτικα να προσπαθούμε να λύσουμε τέτοιες σπαζοκεφαλιές; Τέλος πάντων, ο ποινικολόγος επιμένει ότι εκείνος ζήτησε διαζύγιο, διότι κατάλαβε ότι η Βατίδου χρησιμοποίησε το όνομά του για να χτίσει καριέρα. Και αποκαλύπτει, ότι εκείνη ήθελε να είναι ζευγάρι χωρίς να έχουν το απαραίτητο ψυχικό δέσιμο. Αυτό, δεν το κατάλαβα και πολύ. Sorry, αλλά με τα δεσίματα δεν τα πάω καλά.

Κι αν ο χωρισμός τους ήτο επεισοδιακός και το διαζύγιο τους έγινε πρώτο θέμα για πολύ καιρό, ο Κούγιας ρίχνει την ευθύνη στην Εύη. Και συγκεκριμένα, σε κάποιους κακούς σύμβουλους, οι οποίοι της είπαν ότι έτσι θα γίνει τηλεοπτική σταρ. Χμ. Κοίτα να δεις, όμως. Προτού ολοκληρώσω τη σκέψη μου (την κακία μου δηλαδή), ήρθε να με συμπληρώσει ο ίδιος ο Αλέξης. «Και τι κατάφεραν στο τέλος; Της κατέστρεψαν τη ζωή κι από μία αξιοπρεπή μητέρα και σύζυγο την έκαναν γλάστρα στα πρωινάδικα». Εντάξει, «γλάστρα». Μέλος της παρέας του Ανδρέα Μικρούτσικου έγινε συν μέλος κριτικής επιτροπής για τα Playmate!