Ο Κουρκούλης έγραψε τραγούδι στην εγκυμονούσα Κέλλυ του!

02.06.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Σε δύο μήνες από τώρα η Κέλλυ Κελεκίδου θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτα της με το Νίκο Κουρκούλη. Ωστόσο, ο ερχομός του γιου μόνο άγχος δεν έχει δημιουργήσει στη μέλλουσα μαμά,
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σε δύο μήνες από τώρα η Κέλλυ Κελεκίδου θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτα της με το Νίκο Κουρκούλη. Ωστόσο, ο ερχομός του γιου μόνο άγχος δεν έχει δημιουργήσει στη μέλλουσα μαμά, η οποία συνεχίζει κανονικά τις επαγγελματικές της δραστηριότητες. Εννοείται, ότι δεν άδει σε κάποιο νυχτερινό κέντρο (και πώς να το κάνει με την κοιλιά τούρλα) αλλά ηχογραφεί το νέο της cd.

Η Κελεκίδου βρίσκεται αυτές τις μέρες στο στούντιο, ενώ η τηλεοπτική κάμερα ήταν εκεί όταν ηχογραφούσε το τραγούδι «Καλημέρα αγάπη, καλώς ήρθες στο πάρτι». Μη μου πεις ότι δεν κατάλαβες ποιος βρίσκεται πίσω από το στίχο αυτό; Φωνάζει από μακριά... «Κουρκούλης, Κουρκούλης». Ο αγαπημένος της διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του και μέσα στο κλίμα χαράς έγραψε τραγούδι για πάρτι και αγάπη!

Πάντως, ο Κουρκούλης - όπως αποκάλυψε η Κέλλυ ? είναι ήδη χαζομπαμπάς και περιμένει πως και πως τον ερχομό του υιού. Το ζευγάρι λίγο πριν τον ερχομό του μωρού θα παντρευτεί με πολιτικό γάμο, ενώ ο θρησκευτικός μάλλον θα γίνει του χρόνου ή στη Αθήνα ή στην Καβάλα. Με την ιδιαίτερη πατρίδα του αοιδού να συγκεντρώνει περισσότερους πόντους, καθώς επιθυμεί να κάνει έναν παραδοσιακό γάμο με αρνιά νταούλια και χορό! Αυτά είναι.