"Εμφύλιος" Τατιάνας - Αλιμπέρτη!

09.02.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Η «αρπαγή της ωραίας Σοφίας» από τον ΑΝΤ1 σηματοδότησε την έναρξη του «Τρωικού τηλεπόλεμου»! Από τη μία έχουμε τους «Διακαναλικούς»
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η «αρπαγή της ωραίας Σοφίας» από τον ΑΝΤ1 σηματοδότησε την έναρξη του «Τρωικού τηλεπόλεμου»! Από τη μία έχουμε τους «Διακαναλικούς» (όσοι δηλαδή εργάζονται σε άλλους σταθμούς) και από την άλλη τους «Μαρουσικούς» (αυτοί δηλαδή που εργάζονται στον ΑΝΤ1). Οι μεν βρήκαν την ευκαιρία να τα χώσουν στην Αλιμπέρτη, αλλά δε χρειάζεται να στεναχωριέται το Σοφάκι. Στην περίπτωση αυτή ισχύει το....φωνάζω στο σκύλο για να ακούσει το αφεντικό. Που στην προκειμένη περίπτωση είναι ο «κλέφτης» Πάρης - ΑΝΤ1. Οι δε υπερασπίζονται την Αλιμπέρτη και την απόφασή της, μεσούσης της τηλεοπτική περιόδου να αφήσει στα κρύα του λουτρού τον Alpha.

Ωστόσο, δεν είναι όλοι οι «Μαρουσικοί» στο πλευρό της Σοφίας και γι αυτό φρόντισε η ίδια. Το νέο απόκτημα του ΑΝΤ1 είχε τη φαεινή ιδέα άμα τη άφιξη της στο κανάλι και στην προσπάθειά της να δικαιολογήσει την ξαφνική μεταγραφή της, να επιτεθεί εμμέσως στην Τατιάνα Στεφανίδου. Έβαλε τα χεράκια της κι έβγαλε τα ματάκια της, αφού ο «Αχιλλέας - Τατιάνα» ως το πρώτο μαχόπουλο του σταθμού δε σηκώνει μύγα στο σπαθί του και δη όταν γίνονται τέτοιες δηλώσεις. Τι δηλώσεις; Πως η Στεφανίδου έσπασε το συμβόλαιο της με το Alter για να πάει στον ΑΝΤ1, αλλά δεν έγινε τίποτε, διότι είχε τις πλάτες του συζύγου της, Νίκου Ευαγγελάτου!

Αχ, βρε Σοφία. Καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς. Δεν στο έχουν ξαναπεί αυτό; Λέμε ποτέ τέτοια πράγματα για την Τατιάνα και μάλιστα στο βρόντο; Δε λέμε. Γι αυτό και η Στεφανίδου, με το μάτι της να γυαλίζει, απάντησε μέσω της εκπομπής της. «Εγώ δεν έσπασα ποτέ κανένα συμβόλαιο» είπε η Τατιάνα για να συνεχίσει: «Το συμβόλαιό μου έληγε τον Οκτώβριο. Εγώ είχα ενημερώσει το κανάλι πως θα φύγω και θα πάω στον ΑΝΤ1 με τη λήξη του. Μάλιστα, επειδή τιμάω και σέβομαι τα συμβόλαια που κάνω, πρότεινα στο κανάλι να μείνω μέχρι τη λήξη του και να δουλέψω κανονικά. Αυτοί, όμως, προτίμησαν να καταγγείλουν τη σύμβασή μου». Για να τη σφάξει στο τέλος με το βαμβάκι «Και πάλι, όμως, εγώ βγήκα από τον αέρα του ΑΝΤ1 τον Οκτώβριο, μόλις έληξε το συμβόλαιό μου με το Alter». Προς το παρόν η Στεφανίδου απλά απάντησε. Η συνέχεια, όμως, προβλέπεται πιο καυτή. Γιατί σιγά μην το αφήσει έτσι.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]