Είναι κακή μάνα η Σπίαρς;

08.02.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Όλα τα χε η Μαριωρή, ο φερετζές της έλειπε» που στην περίπτωση της Μπρίτνεϊ Σπίαρς μεταφράζεται σε...όλα τα είχε η Μπρίτνεϊ
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Όλα τα χε η Μαριωρή, ο φερετζές της έλειπε» που στην περίπτωση της Μπρίτνεϊ Σπίαρς μεταφράζεται σε...όλα τα είχε η Μπρίτνεϊ, οι κατηγορίες για άχρηστη μάνα της έλειπαν. Η «πριγκίπισσα της Ποπ» από τότε που έγινε μάνα, της πηγαίνουν όλα στραβά με αποκορύφωμα τον γάμο της με τον Κέβιν Φεντερλέιν, που έφθασε πολύ κοντά στο τέλος. Κι εκεί, λοιπόν, που η Μπρίτνεϊ τα βρήκε με τον σύζυγό της και ο γάμος τους κάπως ορθοπόδησε (για του λόγου το αληθές, έχουν ξεκινήσει και πάλι τις νυχτερινές τους εξορμήσεις στα κλαμπ, όπως τον παλιό καλό καιρό της κραιπάλης), ήρθαν τώρα οι κατηγορίες πως δεν είναι καλή μάνα για να τις δημιουργήσουν νέα προβλήματα και μεγαλύτερο πονοκέφαλο.

Γιατί πως να το κάνουμε, δεν υπάρχει χειρότερο από το να σε πουν άχρηστη μάνα. Η Μπρίτνεϊ, σου λέει, προτιμά να λένε πως είναι ένα party animal επιπέδου Παρίς Χίλτον και πως η καριέρα της έχει πάρει πριν την ώρα της την κάτω βόλτα, παρά να πουν ότι δε μεγαλώνει σωστά το παιδί της. «Αγαπώ τον γιο μου» δήλωσε με σπαραγμό η μάνα Μπρίτνεϊ στο περιοδικό People μετά το τελευταίο περιστατικό. Ποιο είναι αυτό; Τις προάλλες η αοιδός είχε πάει μαζί με τον γιο της κι έναν σωματοφύλακά βόλτα. Κάποια στιγμή έστειλε τον σωματοφύλακα να αγοράσει καφέ κι αυτή έμεινε στο αυτοκίνητο με τον μικρό, τον οποίο είχε αγκαλιά στη θέση του οδηγού. Τότε, όπως ισχυρίζεται η ίδια, εμφανίσθηκαν μπροστά της σαν τον Χάροντα κάποια παπαράτσι κι επειδή από τη μία φοβήθηκε και από την άλλη δεν ήθελε να βγάλουν φωτογραφίες τον μικρό Πρέστον, έβαλε εμπρός το αυτοκίνητο και άρχισε να οδηγεί με το μόλις τεσσάρων μηνών μικρό στην αγκαλιά της.

Τα παπαράτσι απαθανάτισαν τη σκηνή και οι φωτογραφίες κυκλοφόρησαν αμέσως, προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις. Εμ, δεν είναι και λίγο να βλέπεις μια μάνα να οδηγεί σαν το τρελό με ένα μωρό στην αγκαλιά. Κι επειδή ακριβώς, η Σπίαρς φοβήθηκε πως θα προκληθεί σάλος κι ενδεχομένως θα δημιουργηθεί σκάνδαλο, έσπευσε άρον άρον να δηλώσει πως αγαπά το παιδί της και πως θα κάνει τα πάντα για να το προστατεύσει. Πάντως, μέχρι στιγμής η αστυνομία κάνει ολίγον τα στραβά μάτια, λέγοντας πως αφού το βρέφος δεν έπαθε κάτι, η Σπίαρς δεν θα διωχθεί για επικίνδυνη οδήγηση.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]