Η Παππά συμπρωταγωνίστρια του Κλούνεϊ!

15.02.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Το έχει μεγάλο παράπονο η Χριστίνα Παππά. «Η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της» και η ίδια ως άξιο τέκνο της χώρας αυτής
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το έχει μεγάλο παράπονο η Χριστίνα Παππά. «Η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της» και η ίδια ως άξιο τέκνο της χώρας αυτής είναι...στα τελειώματα του φαγώματος! Παρόλο που πρόκειται για ένα μεγάλο ταλέντο της υποκριτικής (δεν μας το είπε στα μούτρα, αλλά άφησε να εννοηθεί) δεν ευτύχησε να μεγαλουργήσει στην πατρίδα μας, διότι απλά δεν είχε τις γνωριμίες που έχουν άλλοι συνάδελφοί της. Τώρα εσύ θα απορείς, διότι από τα λίγα που ξέρεις, η Χριστίνα δεν έχει και λίγες γνωριμίες. Ωστόσο, οι φίλοι της θα μπορούσαν να την βοηθήσουν μόνο αν ήταν στο τραγούδι.

Έτσι, η ηθοποιός αρκέστηκε στην Ελλάδα σε ρόλους «το κορίτσι του αγαθιάρη Στάθη Ψάλτη» και του «χαρτόμουτρου και μπαρμπουτιέρισας» στην «Καλημέρα Ζωή». Επειδή, όμως, ο Θεός αγαπά τον κλέφτη, αλλά αγαπά και τον νοικοκύρη, η «νοικοκυρά» Παππά αναγνωρίζεται στο εξωτερικό. Αφού, «άλωσε» την ιταλική τηλεόραση με τις συμμετοχές της σε ιταλικές σαπουνόπερες, είπε να...αλώσει και το Χόλιγουντ! Θα συμμετάσχει στην ταινία «Χαβάη 5 - 0» με πρωταγωνιστή τον Τζορτζ Κλούνεϊ! Η ίδια θα κρατάει ένα μικρό ρόλο στην ταινία (μπορεί να κάνει καμιά Χαβανέζα που θα σερβίρει τον Τζορτζ, λέμε τώρα), αλλά λίγη σημασία έχει αυτό. Η αρχή έχει γίνει. Και μάλιστα, με τους καλύτερους οιωνούς.

Ξέρεις, όχι πες μου αν ξέρεις πως κέρδισε τον ρόλο η Χριστίνα; Με τις υψηλές της γνωριμίες (αυτές που δεν έχει στην Ελλάδα). Η ηθοποιός είναι γνωστή με τον Κλούνεϊ, ενώ είναι πολύ φίλη με τον σεναριογράφο της ταινίας «Ocean’ s Twelve», που τυγχάνει κολλητός του Τζορτζ. Μάλιστα, η Χριστίνα τον έχει φιλοξενήσει στο σπίτι της στην Μύκονο (τον σεναριογράφο, μην μπερδευόμαστε) μία εβδομάδα, ενώ έχουν πιει μαζί ουκ ολίγους καφέδες. Έτσι, αυτός της πρότεινε το ρόλο, αλλά όχι χαριστικά. Είδε, πως έχει ταλέντο και είπε να την βοηθήσει να μην πάει χαμένο. Αυτά να τα δει η Ελλάδα και να χτυπάει το κεφάλι της, όταν το Χριστινάκι θα αφιερώνει στην πατρίδα της το αγαλματίδιο (ναι αυτό του Όσκαρ). Ok, τώρα μπορώ να ξυπνήσω.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]