Ο Θέμος "έκλεισε" στον ΑΝΤ1!

14.03.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τηλεοπτική στέγη βρήκε ο Θέμος Αναστασιάδης, εκεί όπου θα έχει την απόλυτη ελευθερία. Και που είναι αυτό; Μα στον ΑΝΤ1
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τηλεοπτική στέγη βρήκε ο Θέμος Αναστασιάδης, εκεί όπου θα έχει την απόλυτη ελευθερία. Και που είναι αυτό; Μα στον ΑΝΤ1, φυσικά, που από τη μέρα της απομάκρυνσής του από τον Alpha, το κανάλι του Αμαρουσίου ήταν το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του Θέμου και της παρέας του. Η συμφωνία, πάντως, ανάμεσα στις δύο πλευρές επήλθε στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας με τις...ευλογίες των ΑΜΑΝ! Ο Αναστασιάδης, που πρωταρχικός του σκοπός στη συμφωνία ήταν η ελευθερία της σάτιρας και ουχί το οικονομικό, είχε τις αμφιβολίες του, αν στον ΑΝΤ1 είναι τόσο χιουμοράκια και παίρνουν από τόση σάτιρα. Ε, εδώ ήρθαν ο Αντώνης Κανάκης με τον Σωτήρη Καλυβάτση να τον καθησυχάσουν, «μπαίνοντας» αυτοί...εγγυητές για το χιούμορ του σταθμού!

Και ο ΑΝΤ1 μπορώ να σου πω ότι αμέσως το απέδειξε, με το δελτίο Τύπου που απέστειλε και ανακοίνωσε την απόκτηση του Θέμου. (Αν και οι «κακές γλώσσες» λένε πως το δελτίο έγραψε ο ίδιος ο παρουσιαστής). Στα πατώματα (λέμε τώρα) έπεσα κι ακόμη σπαρταράω από τα γέλια. Τς, τς. Πάντως, η χαιρεκακία και η σπόντα για τον Alpha, πήγανε σύννεφο. Το δελτίο ξεκινάει με τον τίτλο: «Ο Θέμος Αναστασιάδης και το Όλα εκβιαστικά στον ΑΝΤ1» για να ρίξει παρακάτω κάτι ταβανόπροκες του τύπου: «παρά την πρωτοφανή ανεκτικότητα που επέδειξε» ή «ίσως να φωτογραφίζει τους μεθαυριανούς του εργοδότες».

Ο Αναστασιάδης υπέγραψε συμβόλαιο δύο χρόνων, ενώ από τον Σεπτέμβριο ενδέχεται να πάρει εκπομπή στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1. Η εκπομπή θα «βγει» στον αέρα αρχές Απριλίου.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]