Παντρεύτηκε η Κουρνίκοβα

24.07.2001
Αγαπητέ Σωτήρη, η 23η του Ιούλη καταγράφεται στην ιστορία ως η "Μαύρη Δευτέρα" για τον ανδρικό πληθυσμό του πλανήτη. Το σύμβολο του σεξ, το κορίτσι που κάνει μέχρι και το φιλέ να αναστενάζει με τις κοντές φουστίτσες της, η φαντασίωση όλων των αρσενικών, η Άννα Κουρνίκοβα παντρεύτηκε.
Αγαπητέ Σωτήρη,


Η 23η του Ιούλη καταγράφεται στην ιστορία ως η "Μαύρη Δευτέρα" για τον ανδρικό πληθυσμό του πλανήτη. Το σύμβολο του σεξ, το κορίτσι που κάνει μέχρι και το φιλέ να αναστενάζει με τις κοντές φουστίτσες της, η φαντασίωση όλων των αρσενικών, η Άννα Κουρνίκοβα παντρεύτηκε. Το γεγονός είναι επιβεβαιωμένο και όλοι οι "αγνοί" θαυμαστές της μπορούν να πάνε να κλάψουν. Μαζί κι εσύ, όμως πρώτα άσε με να σου πω την είδηση, διότι θα σκάσω. Και μη νομίζεις ότι το κάνω επίτηδες, ούτε να θεωρείς πως όλες οι γυναίκες πέταξαν τη σκούφια τους στο άκουσμα του νέου.

Η Κουρνίκοβα, παντρεύτηκε στη Μόσχα με πολιτικό γάμο τον εδώ και δύο χρόνια αγαπημένο της, αγνώστων, δυστυχώς, στοιχείων. Το μόνο που ξέρω είναι ότι ο τυχερός είναι γνωστός αθλητής του χόκεϊ επί πάγo. Διαπρέπει σου λένε στις πίστες, το τι...χρυσά παγοπέδιλα έχει κερδίσει. Γι αυτό κι έκλεψε την καρδιά της Άννας, δεν είναι κάνα τυχάρπαστος. Τα παιδιά, Σώτο μου, όπως προείπα, ζουν τον έρωτα τους εδώ και δύο χρόνια και είναι πολύ ευτυχισμένα. Τόσο πολύ που μια μέρα είπαν: "Δεν πάμε να παντρευτούμε, να συμπληρώσουμε επιτέλους την ευτυχία μας, όπως κάνουν όλα τα υγιή ζευγάρια;". Όπερ κι εγένετο.

Πήραν τις οικογένειές τους και δυο τρεις καλούς φίλους και πήγαν στο δήμαρχο να...ευλογήσει το γάμο τους, μαζί και αυτούς. Μετά την τελετή, έφυγαν για το σπίτι τους στο Μαϊάμι. Γαμήλιο ταξίδι δεν πρόκειται να κάνουν, διότι οι αθλητικές τους υποχρεώσεις δεν το επιτρέπουν. Μπορεί στο μέλλον. Τώρα θα αναρωτιέσαι που στο καλό έμαθα τόσες λεπτομέρειες, μόνο τι φάγανε στη γαμήλια δεξίωση δεν σου είπα. Το είπε η ευτυχής πεθερά της Κουρνίκοβα, η οποία βγήκε στις ειδήσεις στα κανάλια, και μεταξύ άλλων τόνισε πόσο ευτυχισμένος είναι ο γιος της με την τενίστρια, πόσο χαρούμενη είναι η ίδια για τη νύφη της και πως η Αννούλα είναι το κορίτσι που ονειρευόταν για τον κανακάρη της και που θα της χαρίσει το εγγόνι που τόσο επιθυμεί.

Το άλλο το ήξερες; Η Κουρνίκοβα ήταν αρραβωνιασμένη εδώ κι ένα χρόνο, με το που έγινε δηλαδή 19 ετών, της πέρασε ο καλός της το δαχτυλίδι. Μην τον κλείσουν τον άνθρωπο μέσα για αποπλάνηση ανηλίκου...