Νύφη και πάλι η Μουρ

24.07.2001
Αγαπητή Τζίνα, αυτό που διαπιστώνω μετά από τόσες αναγγελίες γάμων είναι ότι το εν λόγω μυστήριο έχει πέσει τη χρονιά αυτή σαν περονόσπορος. Πώς να εξηγήσω αλλιώς το γεγονός ότι όλα τα ζευγάρια του κόσμου έχουν επιδοθεί σε μια...κούρσα γάμου; Τελευταίο "θύμα" η Ντέμι Μουρ, η οποία το Φθινόπωρο πρόκειται να παντρευτεί τον αγαπημένο της Όλιβερ.
Αγαπητή Τζίνα,


Αυτό που διαπιστώνω μετά από τόσες αναγγελίες γάμων είναι ότι το εν λόγω μυστήριο έχει πέσει τη χρονιά αυτή σαν περονόσπορος. Πώς να εξηγήσω αλλιώς το γεγονός ότι όλα τα ζευγάρια του κόσμου έχουν επιδοθεί σε μια...κούρσα γάμου; Τελευταίο "θύμα" η Ντέμι Μουρ, η οποία το Φθινόπωρο πρόκειται να παντρευτεί τον αγαπημένο της Όλιβερ. Βέβαια, το γεγονός από μόνο του είναι κομμάτι σημαντικό και μια τέτοια είδηση θα έπρεπε να την πω με κομψότερο τρόπο, διότι δεν παντρεύεται κάθε μέρα μια Ντέμι Μουρ. Ωστόσο, έχω πάθει τέτοια ανοσία που δε μου κάνει καμία αίσθηση.

Αντίθετα, το ευτυχισμένο ζεύγος πετάει στα σύννεφα και μετράει μια προς μια τις ημέρες μέχρι να ενωθούν "εις σάρκα μια". Η σχέση τους μετράει καιρό και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Αυτός είναι δάσκαλος καράτε και διατηρεί σχολή. Εκεί είχε πάει και η Ντέμι τις τρεις κόρες της -από το γάμο της με τον Μπρους Γουίλις - προκειμένου να μάθουν την τέχνη, ώστε να μπορούν να αντιμετωπίζουν τον όποιο ενοχλητικό. Με το που τον είδε, λοιπόν, η ηθοποιός τα έχασε, το ίδιο και αυτός. Τα λόγια δύσκολα έβγαιναν από το στόμα τους και το χαρτί εγγραφής, ουδέποτε συμπληρώθηκε. Βλέπεις, τα χέρια έτρεμαν με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να κρατήσει ο Όλιβερ το στυλό.

Μετά από λίγο ο πάγος έσπασε και οι δυο τους με τον καιρό ήρθαν τόσο κοντά που περισσότερο δεν γίνεται. Ο Όλιβερ βοήθησε την Ντέμι να ξεπεράσει τον Μπρους, προσφέροντάς της την απόλυτη ευτυχία. Αυτή, που ο πρώην σύζυγός της ουδέποτε κατάφερε να της δώσει. Για να καταλάβεις, Τζίνα μου, τι καλό της έκανε ο αγαπημένος της, η Μουρ συγχώρεσε τα πάντα στον Γουίλις, ενώ τον παρηγορούσε κάθε φορά που έμενε ξέμπαρκος.

Κι αυτό, ακριβώς εκτίμησε ο Μπρους, ο οποίος μόνο που δε θα την προικίσει. Για τέτοια χαρά μιλάμε. Αφού, έβαλε και όρο στο ζευγάρι, να είναι επικεφαλής της λίστας των καλεσμένων. Εγώ, άκουσα πως για να βεβαιωθεί ότι θα είναι ο επίτιμος θα φτιάξει ο ίδιος τη λίστα. Όσον αφορά στο που θα γίνει ο γάμος, οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες. Άλλοι, λένε πως θα γίνει στο Λας Βέγκας κι άλλοι στο σπίτι της Μουρ, στο Αιντάχο.