Το πάρτι γενεθλίων της Βανδή

24.07.2001
Αγαπημένε μου Σωτήρη, παρατήρησες πως τις τελευταίες ημέρες δε σου έχω γράψει λέξη σχετικά με τη Βανδή; Και να πεις ότι δεν έχω νέα της; Επειδή, λοιπόν είμαι σίγουρη πως θα νιώθεις ένα κενό πάρε ένα πάρτι, για να έρθεις στα συγκαλά σου. Τι εννοώ με αυτό; Η αοιδός το Σάββατο που μας πέρασε είχε τα γενέθλια της - έκλεισε τα 31 - και η δισκογραφική εταιρεία Heaven της έκανε surprise - πάρτι.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Παρατήρησες πως τις τελευταίες ημέρες δε σου έχω γράψει λέξη σχετικά με τη Βανδή; Και να πεις ότι δεν έχω νέα της; Επειδή, λοιπόν είμαι σίγουρη πως θα νιώθεις ένα κενό κι ένα φούσκωμα στο στομάχι, πάρε ένα πάρτι, για να έρθεις στα συγκαλά σου. Τι εννοώ με αυτό; Η αοιδός το Σάββατο που μας πέρασε είχε τα γενέθλια της - έκλεισε τα 31 - και η νεοσύστατη δισκογραφική εταιρεία Heaven της έκανε surprise - πάρτι. Η εκδήλωση τους στοίχισε κομμάτι ακριβά, όμως χαλάλι, διότι οι καλεσμένοι πέρασαν καλά και η αοιδός κατενθουσιάστηκε τόσο που σκέφτεται στο λευκό Dior μπλουζάκι της να γράψει ένα τεράστιο "Heaven".

Στο πάρτι, που έγινε στην πισίνα του ξενοδοχείου Ελούντα ήταν κυρίως φίλοι και συνεργάτες της Δέσποινας, αλλά κι εκπρόσωποι των media. Η εορταζόμενη, Σώτο μου, είχε απίστευτα κέφια, χόρευε, τραγουδούσε κι έπινε. Κάποια στιγμή ξύπνησαν μέσα της μέρες σχολείου και δη το ιστορικό μπουγέλωμα. Πήρε, λοιπόν μια κρυστάλλινη κανάτα τη γέμισε νερό κι άρχισε να...δροσίζει τους παρευρισκομένους. Ήταν, δε, τέτοια η χαρά της επειδή ανέσυρε από το χρονοντούλαπο της ιστορίας το παιχνίδι αυτό, που παρατρίχα μαζί με το νερό να πετάξει και την κανάτα.

Σιγά, σιγά τα αίματα άναψαν και σε κάποια ανύποπτη στιγμή, τσουπ το πλήθος είδε μια ιπτάμενη Βανδή να προσγειώνεται στην πισίνα. Το σύνθημα μόλις δόθηκε κι όσοι πιστοί προσήλθαν. Ομολογουμένως ήταν αρκετοί, διότι βλέπεις με τέτοια ζέστη μια βουτιά είναι ό, τι πρέπει. Ωστόσο, Σώτο μου η καλλιτέχνιδα μετά από λίγο πήγε στο δωμάτιο της. Αφενός, για να απλώσει το τζιν και το μπλουζάκι της, αφετέρου μήπως και κολλήσει τα γυαλιά της που έσπασαν κατά την πτώση.

Την άλλη μέρα, το Δεσποινάκι πήγε στο Ηράκλειο όπου κι έδωσε μια συναυλία. Πάντως, Σώτο μου ένα έχω να σου πω, οι συναυλίες της αοιδού εφεξής θα έχουν μεγάλη αίγλη. Εκτός, της ιδίας θα εμφανίζονται και οι μοντέλες Δήμητρα Αιγινήτη και Άντζελα Ευριπίδη οι οποίες θα αναλάβουν τον ψυχαγωγικό τομέα. Θα εμφανίζονται πριν την καλλιτέχνιδα και θα παρουσιάζουν παιχνίδια με δώρα, ενώ κάποιοι τυχεροί θα δειπνήσουν με τη Βανδή. Αυτό, πάλι εγώ δεν το εκλαμβάνω απαραίτητα ως τύχη, διότι πες μου τι θα κάνει κάποιος που του αρέσουν τα παϊδάκια, ενώ η Δέσποινα τρώει μόνο σολομό με φανφάρες;