Βγαίνει το διαζύγιο των Κρουζ - Κίντμαν

01.08.2001
Αγαπημένη μου Δημητρούλα, να'μαι πάλι εδώ να σου γράφω τα νεώτερα της show biz, μια που εσύ αυτήν τη στιγμή ξεκουράζεσαι από τα καθήκοντά σου! Ομολογώ πως μου ήρθε λίγο απότομη η απουσία σου, μια που δεν είσαι εδώ να με βάλεις στο σωστό δρόμο, οπότε δεν ξέρω τι να πιάσω και τι να αφήσω. Θα σου μιλήσω, λοιπόν, για κάτι που είμαι σίγουρη ότι περιμένεις με ανυπομονησία να μάθεις. Που λες, οριστικό τέλος παίρνει η σχέση του Τομ Κρουζ και της Νικόλ Κίντμαν.
Αγαπημένη μου Δημητρούλα,
να'μαι πάλι εδώ να σου γράφω τα νεώτερα της show biz, μια που εσύ αυτήν τη στιγμή ξεκουράζεσαι από τα καθήκοντά σου! Ομολογώ πως μου ήρθε λίγο απότομη η απουσία σου, μια που δεν είσαι εδώ να με βάλεις στο σωστό δρόμο, οπότε δεν ξέρω τι να πιάσω και τι να αφήσω.
Θα σου μιλήσω, λοιπόν, για κάτι που είμαι σίγουρη ότι περιμένεις με ανυπομονησία να μάθεις. Που λες, οριστικό τέλος παίρνει η σχέση του Τομ Κρουζ και της Νικόλ Κίντμαν. Το ξέρω ότι αυτό είναι γνωστό, παιδί μου! Αυτό που θέλω να πω είναι ότι το διαζύγιο βγαίνει, επίσημα πλέον!
Το πολυσυζητημένο χαρτί του διαζυγίου τους θα εκδοθεί στις 8 Αυγούστου, ενώ στις 4 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η δίκη για τη διευθέτηση των οικονομικών τους και του μοιράσματος της περιουσίας τους.
Η πρώτη επίσημη κοινή εμφάνιση των δύο χωρισμένων θα είναι η πρεμιέρα της ταινίας "The Others", στην οποία παραγωγός είναι ο Τομ και πρωταγωνίστρια η Νικόλ.
Πρόκειται, μάλιστα, να ακολουθήσει πάρτι, στο οποίο θα παραβρεθούν και οι δύο!
'Έτσι είναι, Δημητρούλα μου, οι διάσημοι. Όπως και να χωρίσουν, ό,τι και να πει ο ένας για τον άλλον, θα υπάρξει κάποια αφορμή να ξαναβρεθούν και να γιορτάσουν μαζί, σαν να μη συμβαίνει τίποτα!
Εμείς να τα βλέπουμε αυτά...