Παντρεύτηκαν Αλαφούζος - Γουλιελμάκη

02.08.2001
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Σήμερα μόλις μιλούσαμε για δεσμούς και αποκατάσταση σχέσεων και μου δήλωσες κατηγορηματικά ότι δεν θέλεις άλλες δεσμεύσεις! Και όμως, επειδή εγώ επιμένω πεισματικά να θέλω να σε αποκαταστήσω, θα σου παρουσιάσω μια ευχάριστη είδηση: ΓΑΜΟ! Παντρεύτηκαν, που λες, ο Σωκράτης Αλαφούζος με την Βάσω Γουλιελμάκη. Μην μου πεις ότι δεν τους ξέρεις! Είναι και οι δύο ηθοποιοί και διατηρούν φλογερό δεσμό εδώ και 8 μήνες περίπου.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,
Σήμερα μόλις μιλούσαμε για δεσμούς και αποκατάσταση σχέσεων και μου δήλωσες κατηγορηματικά ότι δεν θέλεις άλλες δεσμεύσεις! Κι όμως, επειδή εγώ επιμένω πεισματικά να θέλω να σε αποκαταστήσω, θα σου παρουσιάσω μια ευχάριστη είδηση: ΓΑΜΟ!
Παντρεύτηκαν, που λες, ο Σωκράτης Αλαφούζος με την Βάσω Γουλιελμάκη. Μην μου πεις ότι δεν τους ξέρεις! Είναι και οι δύο ηθοποιοί και διατηρούν φλογερό δεσμό εδώ και 8 μήνες περίπου. Αποφάσισαν λοιπόν τα παιδιά να επισημοποιήσουν τον έρωτά τους και να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Το μυστήριο έλαβε χώρα την Κυριακή που μας πέρασε στον μητροπολιτικό ναό Γρηγορίου Παλαμά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και καλεσμένοι ήταν πολλοί και εκλεκτοί φίλοι και συνάδελφοι του ζευγαριού.

Κουμπάροι ήταν ο Αιμίλιος Χειλάκης μαζί με τη Βάνα Πεφάνη, ενώ από τους καλεσμένους θα σου αναφέρω ενδεικτικά τον Χάρη Ρώμα, τον Ερρίκο Αναγνωστόπουλο, την Τζένη Ιωακειμίδου και τον Βύρωνα Κολλάσση. Πολλοί από τους καλεσμένους, μάλιστα, ήταν συνάδελφοι και φίλοι της νύφης από την εποχή που έκανε ρυθμική γυμναστική (ναι, η κοπέλα ήταν πρωταθλήτρια!).
Το νυφικό ήταν δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη. Αυτό που έμαθα είναι ότι η Βάσω ήρθε στην ώρα της αλλά και ότι οι δύο ερωτευμένοι έλαμπαν από ευτυχία!
Έτσι είναι όταν αγαπάς, θετέ μου πατέρα! Λάμπεις στο πλευρό του αγαπημένου σου!
Για το γαμήλιο ταξίδι δεν έμαθα παρά μόνο τον τόπο του προορισμού: το Κάπρι.
Παίρνε παραδείγματα μωρέ, γιατί θέλω να σε δω στην ίδια θέση! Τώρα θα μου πεις, αυτό είναι άλλο θέμα συζήτησης, όμως εγώ θα επιμένω, μέχρι να βαρεθείς πια να με ακούς και να μου κάνεις το χατήρι!