Ο Τομ συνάντησε τη Νικόλ

24.08.2001
Αγαπημένε μου Σωτήρη, κατόπιν ωρίμου σκέψεως αποφάσισα να καθιερώσω τη "Μέρα Τομ Κρουζ - Πενέλοπε Κρουζ - Νικόλ Κίντμαν: οι τελευταίες εξελίξεις". Κι αυτό, διότι κάθε δεύτερη μέρα σκάνε ειδήσεις για το που πήγε το νυν ζεύγος, τι έφαγε, πόσες φορές φιλήθηκαν, της έπιανε το χεράκι; Η Νικόλ τι λέει; Σήμερα, ωστόσο τα νέα είναι τω όντι συγκλονιστικά, καθότι ο Τομ συνάντησε τη Νικόλ, εντελώς τυχαία.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Κατόπιν ωρίμου σκέψεως αποφάσισα να καθιερώσω τη "Μέρα Τομ Κρουζ - Πενέλοπε Κρουζ - Νικόλ Κίντμαν: οι τελευταίες εξελίξεις". Κι αυτό, διότι κάθε δεύτερη μέρα σκάνε ειδήσεις για το που πήγε το νυν ζεύγος, τι έφαγε, πόσες φορές φιλήθηκαν, της έπιανε το χεράκι; Η Νικόλ τι λέει; Το έχει ρίξει στο ποτό, κόβει τις φλέβες της ή βοηθά τον Κρόου στο γράψιμο τραγουδιών για το νέο του υπέρ-δίσκο; Έτσι, μια φορά την εβδομάδα θα σου γράφω τα χαμπέρια τους. Σήμερα, λοιπόν τα νέα είναι τω όντι συγκλονιστικά, καθότι ο Τομ συνάντησε τη Νικόλ, εντελώς τυχαία.

Που συνέβη αυτό το - άξιο να καταγραφεί στην ιστορία - συμβάν; Σε μια συναυλία των Radiohead. Εκεί βρέθηκε τις προάλλες ο Κρουζ με την αγαπημένη του Ισπανίδα, οι οποίοι σημειωτέων Σώτο μου μετά την επίσημη τους εμφάνιση έχουν ανοίξει την πολιτιστική ατζέντα του Λος Άντζελες, πηγαίνοντας σε ο, τι happening υπάρχει. Το χρυσοζεύγαρο σφιχταγκαλιασμένο κατευθυνόταν προς τις πρώτες θέσεις, όταν το μάτι της Πενέλοπε πήρε την Κίντμαν. "Τι θέλει αυτή εδώ; Δεν θα έπρεπε να ήταν στο Σίδνεϊ" ρωτούσε τον εαυτό της, καθώς έσκυβε το κεφάλι της στον γυμνασμένο ώμο του συνοδού της.
Το αναπόφευκτο συνέβη και οι δύο πρώην συναντήθηκαν στην πρώτης σειρά, διότι μην ξεχνιόμαστε και η Νικόλ είναι μια VIP. Η Αυστραλή, μόλις τους είδε ένιωσε απίστευτη αμηχανία, ενώ "τα πήρε" με την παρουσία της Πενέλοπε. "Κοίτα το κόκαλο πως του έχει κολλήσει πάνω. Σιγά μωρή δε σου πάει πουθενά" σκέφτηκε για την...αντίζηλο. Επειδή, όμως πάνω απ' όλα είναι μια γυναίκα με αξιοπρέπεια έσκασε ένα χαμόγελο στον πρώην της - εννοείται πως δεν είδε την Πενέλοπε - πήρε αλά μπρατσέτο το συνοδό της και κάθισαν λίγο παρά πέρα.
Εξυπακούεται, Σωτήρη μου πως οι μεν και οι δεν μόνο το συγκρότημα δεν άκουσαν. Καθόλη τη διάρκεια της συναυλίας οι Κρουζ ήταν όλο αγκαλίτσες, φιλάκια και κουβεντολόι, ενώ η Κίντμαν με τον άγνωστο άνδρα - αλήθεια χώρισε με τον Ράσελ; - έδιναν που και που κάνα φιλάκι, έτσι για να περάσει η ώρα και μπας και σκάσει ο Τομ, αλλά που αυτός. Πέρα βρέχει.

Ωστόσο, φίλτατε τα άσχημα μαντάτα για τη Νικόλ συνεχίζονται. Στο μουσείο μαντάμ Τισό, τον Σεπτέμβρη είναι να γίνει η έκθεση - αφιέρωμα στον Κρουζ. Είχαν φτιάξει, λοιπόν εκτός από το ομοίωμα του και αυτό της Νικόλ, διότι τον καιρό που αποφασίστηκε ήταν το έτερο του ήμισυ. Τώρα, όμως που χώρισαν λογικό είναι να το αποσύρουν και να το βάλουν στην αποθήκη. Έλα, όμως που οι υπεύθυνοι του μουσείου, άνθρωποι με επιχειρηματικό νου, έφτιαξαν το ομοίωμα της Πενέλοπε και θα το βάλουν δίπλα στου Τομ. Η κίνηση αυτή σίγουρα θα τους κοστίσει κάτι παραπάνω, όμως όσο καιρό η κέρινη κούκλα μείνει δίπλα στον κέρινο αγαπημένο της οι ουρές των επισκεπτών θα είναι τεράστιες. Ξέρεις τι είναι να δεις το χρυσοζεύγαρο από κοντά, έστω και σε έκδοση...λαμπάδας;