Κουλιανού - Σιγάλας: Οριστικός χωρισμός

25.08.2001
Αγαπημένη μου Τζίνα, το καλοκαίρι αυτό εκτός από τους μύριους γάμους, τις πάμπολλες σχέσεις, τα γεννητούρια και τις βαφτίσεις είχε και χωρισμούς. Ο πιο σημαντικός είναι αυτός της Βίκυς Κουλιανού και του Γιώργου Σιγάλα, που μπορεί να μην έγινε βούκινο σ' όλη την κοινωνία, όμως είναι πέρα για πέρα αληθινός και ως φαίνεται οριστικός.
Αγαπημένη μου Τζίνα,


Το καλοκαίρι αυτό εκτός από τους μύριους γάμους, τις πάμπολλες σχέσεις, τα γεννητούρια και τις βαφτίσεις είχε και χωρισμούς. Ο πιο σημαντικός είναι αυτός της Βίκυς Κουλιανού και του Γιώργου Σιγάλα, που μπορεί να μην έγινε βούκινο σ' όλη την κοινωνία, όμως είναι πέρα για πέρα αληθινός και ως φαίνεται οριστικός. Το άνωθεν δεν είναι δικό μου αυθαίρετο συμπέρασμα. Μου το είπε μια γειτόνισσα, η οποία είναι μες στα πράγματα και φαν του Τσιβιλίκα.

Θα αναρωτιέσαι που κολλάει το τελευταίο. Λοιπόν, ο "άνθρωπός" μου κάθε μέρα βρίσκεται στο θέατρο "Παρκ", όπου εμφανίζεται ο Τσιβιλίκας και η Κουλιανού για να απολαύσει το "ίνδαλμα" της και δεν έχει δει ούτε μια φορά τον Σιγάλα να περνάει το κατώφλι του θεάτρου. Μα ούτε μια φορά. "Χωριό που φαίνεται κολαούζο δε θέλει" μου είπε η γειτόνισσα, καθώς μου περιέγραφε τα καθέκαστα. "Η Βίκυ με τον Γιώργο - λες και τους ήξερε από χθες - έχουν χωρίσει αρκετό καιρό, εξαιτίας της απόστασης. Το είπε και ο Πασχαλάκης (Τερζής)". Βέβαια, Τζίνα μου ο αοιδός δε μίλησε για το ζευγάρι, αλλά για μια σκληρή πραγματικότητα που μάλλον "χτύπησε" και αυτούς.
Βλέπεις, ο Σιγάλας μένει στη Θεσσαλονίκη, όπου αγωνίζεται με την τιμημένη φανέλα του ΠΑΟΚ και οι εκεί υποχρεώσεις τους εννοείται πως δεν του αφήνουν περιθώρια για πολλές επισκέψεις στην Αθήνα. Το πρώην μοντέλο και νυν ηθοποιός, από την άλλη, έχει υποχρεώσεις στην πρωτεύουσα. Μια θέατρο, μια κινηματογράφο, μια τηλεόραση, που χρόνος για ταξίδια στη Θεσσαλονίκη. Έτσι, οι συναντήσεις τους θύμιζα "πάμε για έναν καφέ να τα πούμε λιγάκι";

Στην αρχή, η όλη κατάσταση ήταν υποφερτή, κυρίως γιατί η Βίκυ δεν είχε τόσες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Έκανε τα πρώτα της βήματα και οι δουλείες ήταν μετρημένες. Τώρα, όμως που άρχισαν να βλέπουν με καλό μάτι την προσπάθειά της στην υποκριτική ήρθαν και οι προτάσεις. Αποτέλεσμα; Να μην πάνε ούτε διακοπές. Μια Μύκονος Δευτεριάτικα τι να σου κάνει; Έτσι, σιγά- σιγά άρχισαν οι πρώτες τριβές. "Τα παιδιά κάθισαν κάτω και τα μιλήσανε. Αφού είδανε ότι δεν πάει άλλο κι ότι έχουν κουραστεί αποφάσισαν να χωρίσουνε" μου αποκάλυψε η γειτόνισσα. Τώρα που τα έμαθε όλα αυτά, δεν το γνωρίζω. Την έχω, όμως, ικανή, μέχρι κοριό να έβαλε στην Κουλιανού.
"Και οι δύο πόνεσαν από το χωρισμό, έλα όμως που δεν υπήρχε άλλη λύση. Τι, δηλαδή να περιμένανε μέχρι να βαρεθούν για τα καλά"; συνέχισε ο "καταδότης" μου. Κι εδώ που τα λέμε Τζίνα μου, έχει δίκιο. Κάπως έτσι σκέφτηκαν κι εκείνοι και είπαν να το διαλύσουν τώρα που είναι νωρίς και να μείνουν με τις ωραίες αναμνήσεις. Η Βίκυ αντιμετωπίζει τον χωρισμό με...εργασιοθεραπεία, όπως άλλωστε και ο Σιγάλας αφού έχει υποχρεώσεις με την Εθνική.