Θύμα ξυλοδαρμού η Μαστροκώστα

28.08.2001
Αγαπητέ Γιώργο, άνοιξα χθες (Κυριακή) την τηλεόραση, μπας και δω καμιά είδηση και τι άκουσα; Η Γωγώ Μαστροκώστα έπεσε θύμα ξυλοδαρμού. Ταράχτηκα, τα έχασα. Μα πως, τι έγινε, ποιος θέλει το κακό της Γωγούς;
Αγαπητέ Γιώργο,


Άνοιξα χθες (Κυριακή) την τηλεόραση, μπας και δω καμιά είδηση και τι άκουσα; Η Γωγώ Μαστροκώστα έπεσε θύμα ξυλοδαρμού. Ταράχτηκα, τα έχασα. Μα πως, τι έγινε, ποιος θέλει το κακό της Γωγούς; Ως φαίνεται, κανένας, όμως η πολυθεσίτισσα (μοντέλο, ηθοποιός, γυμνάστρια, επιχειρηματίας, κ.τ.λ.) νέα στο ταξίδι της για τη Χαλκίδα είχε την ατυχία να βρει μπροστά της δύο πρωτόγονους με αυτοκίνητο.
Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι του Σαββάτου. Ο δρόμος λίγο πριν την πόλη είχε κίνηση. Σε κάποιο σημείο τα αυτοκίνητα ήταν ακινητοποιημένα, αλλά η Γωγώ δεν έδωσε σημασία. Δυνάμωσε ακόμη λίγο το ράδιο κι άρχισε να λικνίζεται στους ρυθμούς του Βαλάντη. Καθώς, κοίταζε ολόγυρά της είδε δύο τύπους από το διπλανό όχημα να της κάνουν άσεμνες χειρονομίες. "Α, τους βλάκες" είπε κι έστρεψε αλλού την κεφαλή της. Τα αυτοκίνητα τσουλούσαν σαν τις χελώνες και η Μαστροκώστα άρχισε να εκνευρίζεται, διότι έπρεπε να φθάσει νωρίς στη Χαλκίδα. Είχε βλέπεις το βράδυ να κάνει μια παρουσίαση κι έπρεπε να προετοιμαστεί.

Μέσα σε όλα αυτά είχε και αυτούς τους δύο να συνεχίζουν τις άπρεπες χειρονομίες τους. Σα να λέμε "Όλα τα χε η Μαριωρί ο φερετζές της έλειπε". Μια, δυο Γιώργο μου, δεν άντεξε και η Γωγώ και τους ανταπέδωσε. Αυτό ήταν, οι δυο άνδρες κατέβηκαν από το αυτοκίνητό τους κι άνοιξαν την πόρτα του Γιαρις της γυμνάστριας. Άρχισαν να τη χαστουκίζουν, να τη γρονθοκοπούν και να την τραβούν προς τα έξω. Η Μαστροκώστα λογικό ήταν να τα χάσει, ενώ οι οδηγοί των υπολοίπων οχημάτων, νομίζοντας ότι πρόκειται για σκηνή από την "Καλημέρα Ζωή" άρχισαν να φτιάχνονται μπας και τους πάρει η κάμερα.

Η γυμνάστρια μέσα στην ταραχή της κατάφερε να πάρει τον αριθμό της πινακίδας τους και με το πού έφτασε στη Χαλκίδα πήγε στο αστυνομικό τμήμα και κατέθεσε μήνυση. Το ατυχές αυτό συμβάν, δεν την πτόησε και το βράδυ έκανε κανονικά την παρουσίαση. Βέβαια, έναν πόνο στα μαγουλά της τον ένιωθε. Πάντως, εφεξής με το που θα μπαίνει στο αυτοκίνητο, πρώτα θα κλειδαμπαρώνεται και μετά θα βάζει μπρος και τα σχετικά.