Τζολί: Από πρέσβειρα ...Κοκκινοσκουφίτσα

28.08.2001
Λατρεμένε μου Σωτήρη, λίγες μέρες πριν βγήκε ένας φίλος της Αντζελίνα Τζολί και του Μπίλι Μπομπ Θόρτον και αποκάλυψε κρυφές πτυχές του έρωτα τους. Όσα είπε είναι βεβαίως σόκιν, όμως ένα σου λέω: ηρωίδα της Τζολί είναι η ...Κοκκινοσκουφίτσα και ουχί η Λάρα Κρόφτ.
Λατρεμένε μου Σωτήρη,


Κάθε φορά που διάβαζα ή μάθαινα το οτιδήποτε για την Αντζελίνα Τζολί και τον σύζυγό της Μπίλι Μπομπ Θόρτον, νόμιζα ή ότι είμαι κομμάτι οπισθοδρομική ή ότι πριν χρόνια με ξέχασαν οι ομόφυλοί μου εξωγήινοι σε ένα ταξίδι τους στον πλανήτη Γη. Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός πως κάθε φορά που μάθαινα νέα τους θύμιζα την "παπαρούνα" του Σφακιανάκη. Σήμερα, όμως έμαθα κι άλλα.
Ένας φίλος του ζευγαριού βγήκε και μίλησε για τους κολλητούς του, αποκαλύπτοντας μάλιστα κρυφές πτυχές του έρωτά τους. Καταρχάς, η Αντζελίνα με τον Μπίλι είναι βαθύτατα επηρεασμένοι από τη δουλειά τους και αγαπούν τόσο πολύ την υποκριτική που ακόμη και στην καθημερινότητά τους παριστάνουν διάφορους ρόλους. Μη φανταστείς τίποτε Ρωμαίο και Ιουλιέτα, ούτε Ναπολέοντα και Τζοζεφίνα. Η Τζολί από μικρή ονειρευόταν άμα μεγαλώσει να παίξει την...Κοκκινοσκουφίτσα, ενώ και ο Μπίλι από μωρό παιδί στο συγκεκριμένο παραμύθι ήταν με τον κακό το λύκο.

Στο σπιτικό τους έχουν διαμορφώσει το υπόγειό τους σε...κινηματογραφικό πλατό, όπου παίζουν τους ρόλους της ζωής τους (Η Χιονάτη και ο ένας νάνος, η Σταχτοπούτα, τα τρία γουρουνάκια, κ.τ.λ.). Ωστόσο, έχουν προνοήσει και για τα παιδία του Θόρτον, για τις μέρες που τα φιλοξενούν, κι έχουν ηχομονώσει το δωμάτιο, ώστε να μη φτάνουν στα αυτιά τους τα...ανήκουστα.
Σταματώ, εδώ, διότι το γράμμα μου θα καταντήσει εντελώς σόκιν και πρόστυχο. Το, δε, σπίτι τους Σωτήρη μου είναι αλλιώτικο από τα άλλα. Έχει μεν πολλά δωμάτια, τεράστιο κήπο, πισίνα, τζακούζι, spa, μπιλιάρδο κι άλλα τέτοια, όμως δεν έχει καρέκλες. Μη φανταστείς ότι το ζεύγος κάθεται κατά γης σαν τους Κινέζους. Έχουν πλαστικά αλογάκια, σαν αυτά του λούνα παρκ (ίσα με ένα κοπάδι) και βολεύονται αυτοί και οι μουσαφιρέοι τους. Τώρα για τους τελευταίους δεν είμαι και τόσο σίγουρη, αλλά από το να μείνουν όρθιοι καλό και το αλογάκι. Επίσης, σε ένα δωμάτιο έχουν ένα τεράστιο τραμπολίνο, όπου τους αρέσει να κάνουν διαγωνισμό ποιος θα φτάσει πιο ψηλά και θα ακουμπήσει στον τοίχο.

Απ' ότι φαίνεται Σωτήρη μου, πρόκειται για δύο ανθρώπους στους οποίους έλειψε το παιχνίδι.