Ένα Rolex για την Αντριάνα

29.08.2001
Αγαπητέ Γιώργο, κάποιοι σοφοί λένε ότι ο έρωτας και το χρήμα δεν κρύβονται και ο Καρεμπέ έχει και τα δύο. Καταφέρνει, δε, να τα συνδυάζει προς όφελος της Αντριάνας. Τι εννοώ με αυτό; Τις προάλλες, ο Γάλλος αγόρασε στη δίμετρη Τσέχα ένα Rolex, αξίας 7 εκατομμυρίων δραχμών. Είδες άμα αγαπάει ο πλούσιος ο άντρας;
Αγαπητέ Γιώργο,


Είναι κοινώς αποδεκτό - από γυναίκες και άντρες - ότι τη μέρα που "δημιουργήθηκε" η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα ο Παντοδύναμος είχε...μεγάλα κέφια. Άλλωστε, με την άφιξη της ο Ολυμπιακός, επιτέλους, απέκτησε ένα λόγο για τον οποίο μπορεί να υπερηφανεύεται ως ομάδα. Ωστόσο, μια γυναίκα, η οποία στηρίζεται σε ένα ζευγάρι πόδια, ύψους 1.30 εκατοστών, διαθέτει προσόντα εν αφθονία και είναι πασίγνωστο μοντέλο, κοστίζει ακριβά σε όποιον την έχει. Είναι κάτι σαν τα πολυτελή αυτοκίνητα, που με το καλημέρα τους ρίχνεις ένα δεκαχίλιαρο βενζίνη.

Αυτό, ο σύζυγός της Κριστιάν Καρεμπέ το γνωρίζει πολύ καλά και μια κι έχει τον τρόπο του, από τη μέρα που γνώρισε την καλή του τη βομβαρδίζει με πανάκριβα δώρα. Το τι χρυσαφικό, τουαλέτες, ταξίδια και τα συναφή της έχει κάνει δε λέγεται. Τελευταίο στη λίστα προστέθηκε ένα πανάκριβο ρολόι, Rolex που της αγόρασε στο "Ελούντα Μπιτς". Το εν λόγω κόσμημα, που η τιμή του ανέρχεται στα 7 μύρια, το αγόρασε από το κατάστημα του προέδρου του Αγ. Νικολάου, Λάμπρου Μάρη, ο οποίος έτριβε γεμάτος ικανοποίηση τα χέρια του από την πώληση - λαβράκι. Λογικό, αφού με τα χρήματα αυτά αγοράζει άνετα έναν ποδοσφαιριστή.
Ο Καρεμπέ, η αλήθεια δε σκόπευε να κάνει αγορές για την Αντριάνα. Απλά θα της έπαιρνε κάνα σουβενίρ από την Κρήτη, μια Κρητικοπόυλα κούκλα, κάνα πιατάκι με το χάρτη του νησιού, λίγο λαδάκι και τσικουδιά. Εξάλλου, στον Αγ. Νικόλαο είχε πάει για τον αγώνα Κυπέλλου και δεν είχε πάρει μαζί του αρκετά χρήματα. Στο ξενοδοχείο, που κάθονταν μαζί με τον "κολλητό" του Τζιοβάνι - οι δυο τους κάνουν πολλή παρέα και ο "Τζο" τον προστατεύει από τις...κακοτοπιές - αφού έπαιξαν λίγο τάβλι και ήπιαν το καφέ τους, πιασμένοι καθώς ήταν, είπαν να πάνε μια βόλτα για να ξεπιαστούν.

Εκεί, λοιπόν που έκαναν τη γύρα τους, βρέθηκαν μπροστά από το κοσμηματοπωλείο. Ο Καρεμπέ πρότεινε να πάνε μέσα, μπας κι έβρισκε να πάρει τίποτε στην καλή του. Ένα μπριγιαντένιο σταυρό, ένα μονόπετρο, διαμαντένια σκουλαρίκια, κατιτί τέλος πάντων. Τελικά, είδε το εν λόγω ρολόι και τρελάθηκε. "Τι είναι τούτο μάνα μου" αναφώνησε "πρέπει να το πάρω στην Αντριάνα. Θα της πάει γάντι στο τρυφερό, κατάλευκο χεράκι της" και ζήτησε να του το τυλίξουν, χωρίς καν να ρωτήσει την τιμή. Ευτυχώς, γι αυτόν, που όλως τυχαίως είχε στην αριστερή τσέπη του σακακιού του ένα τσεκ επιταγών, οπότε έκοψε να δώσει στον κοσμηματοπώλη.
Ωστόσο, το δώρο δεν το πήρε μαζί του, διότι φοβήθηκε μην το χάσει. Είχε και τον αγώνα και όσο να κάνει στα αποδυτήρια, όλο και κάποιος τζουρνεύει. Τώρα, το πως αντέδρασε η Τσέχα, δυστυχώς Γιώργο μου δεν το γνωρίζω. Μπορεί να πέταξε από τη χαρά της, μπορεί και όχι. Ίσως να είναι συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια.