Η ''θυσία'' του Τομ για χάρη της Πενέλοπε

29.08.2001
Αγαπημένε μου Σωτήρη, αυτό που ζουν ο Τομ και η Πενέλοπε Κρουζ δεν είναι αγάπη είναι σου λέω πανικός, ένας μικρός τιτανικός. Οι δύο νέοι, μέρα τη μέρα, έρχονται όλο και πιο κοντά και ο ερωτά στους όλο και φουντώνει. Άσε, που δεν υπάρχει περίπτωση να μην τους πετύχεις μαζί.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αυτό που ζουν ο Τομ και η Πενέλοπε Κρουζ δεν είναι αγάπη είναι σου λέω πανικός, ένας μικρός τιτανικός. Οι δύο νέοι, μέρα τη μέρα, έρχονται όλο και πιο κοντά και ο ερωτά στους όλο και φουντώνει. Άσε, που δεν υπάρχει περίπτωση να μην τους πετύχεις μαζί. Όπου Πενέλοπε, Τομ και τούμπαλιν. Στα ψώνια, στο κομμωτήριο, στον οδοντίατρο πηγαίνουν αλά μπρατσέτο. Αλλά αυτό δεν είναι τίποτε μπροστά στη θυσία που κάνει ο "Επικίνδυνες αποστολές".

Ο Τομ, εδώ και λίγες μέρες έχει ξεκινήσει υπερεντατικά μαθήματα ισπανικών και υπολογίζει να πάρει το πτυχίο του - αν βέβαια περάσει στις εξετάσεις - μέσα σε ένα χρόνο. Μη νομίζεις, ότι ο ηθοποιός ξαφνικά στα 38 του αποφάσισε ότι πρέπει να εμπλουτίσει το βιογραφικό του, επειδή τη σήμερον ημέρα είναι απαραίτητο να ξέρεις ακόμη μια γλώσσα πέραν της μητρικής σου. Αν ήταν αυτός ο λόγος, θα μάθαινε αραβικά που είναι δύσκολη και λίγοι την κατέχουν. Ο σταρ το κάνει αυτό για χάρη της αγαπημένης του.
Θέλει, δηλαδή να μάθει την ισπανική για να μπορεί να συνεννοείται με τα μελλοντικά πεθερικά του, αλλά και τους φίλους και συγγενείς της Πενέλοπε. Αλλά και σε περίπτωση που οι γονείς της καλής του τον βρίσουν - βλέπεις ακόμη να τον χωνέψουν - να το καταλάβει. Φαντάσου, δηλαδή, να πουν οι Κρουζ: "Τι κάνεις βρε ατάλαντε Καραγκιόζη; Είσαι όντως τόσο κοντός!" κι αυτός με ένα τεράστιο χαμόγελο να απαντήσει: "Γκράθιας". Αυτό σκέφτηκε, λοιπόν, και είπε να πάει φροντιστήριο.

Η Πενέλοπε με το που το έμαθε πέταξε από τη χαρά της. "Ναι, με αγαπάει στ' αλήθεια" έλεγε τρελαμένη σε γνωστούς και φίλους. Μάλιστα, πήγε στο κοντινότερο βιβλιοπωλείο και του αγόρασε τετράδια, μολύβια, ξύστρες, γόμες και μια τσάντα. Οι, δε, δικοί της η αλήθεια ικανοποιήθηκαν από τα μαντάτα, ωστόσο συνεχίζουν να είναι επιφυλακτικοί, ειδικά ο πατέρας της.
Όσον αφορά την Ισπανίδα αυτές της μέρες τρέχει και δε φτάνει. Έρχεται, βλέπεις η μέρα που θα γίνει η παρουσίαση του κέρινου ομοιώματος του Τομ στο μουσείο Μαντάμ Τισό και η καλή του ποζάρει, διότι δίπλα σε αυτού θα στηθεί και το δικό της. Εκτός, αυτού τρέχει στα μαγαζιά , προκειμένου να βρει το καταλληλότερο φόρεμα για την περίσταση. Ε, τι τόσο κόσμο θα έχει δε μπορεί να πάει σαν το...λέτσο.