Η ανανέωση του Σφακιανάκη

15.09.2001
Αγαπημένη μου Αγγελική, δεν ξέρω κατά πόσο είσαι φαν του Νότη Σφακιανάκη, όμως οφείλεις να ξέρεις εσύ και ολόκληρος ο ελληνικός λαός ότι ο "άρχοντας" της νύχτας δίνει σημασία και στην τελευταία λεπτομέρεια. Μάλιστα, για φέτος έχει σχεδιάσει να κάνει στον "Ουρανό" μια εμφάνιση αλλιώτικη από τις άλλες, ενώ ήδη ξεκίνησε τα απαραίτητα ψώνια.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Δεν ξέρω κατά πόσο είσαι φαν του Νότη Σφακιανάκη, όμως οφείλεις να ξέρεις εσύ και ολόκληρος ο ελληνικός λαός ότι ο "άρχοντας" της νύχτας δίνει σημασία και στην τελευταία λεπτομέρεια. Φίλοι μου καλοί, οι οποίοι τυχαίνει να γνωρίζουν γεγονότα και καταστάσεις από το περιβάλλον του αοιδού, καθώς αυτός τους τίμησε με τη φιλία του, μου εκμυστηρεύτηκαν μια μεγάλη του αδυναμία: τα κοσμήματα. Ο Νότης έχει στη μπιζουτιέρα του πανάκριβες καδένες για το λαιμό που το πάχος τους είναι ίσα με μια φαγωμένη Βασιλική κόμπρα, ρολόγια ολόχρυσα που μόλις τα βγάζει δένει με επίδεσμο τον καρπό του για να ξεκουραστεί από το βάρος που κουβαλούσε, δαχτυλίδια με κάτι πέτρες σαν καρύδια και πολλά σκουλαρίκια, μικρά, μεγάλα, πιο μεγάλα, μέτρια.

Το μόνο που του έλειπε από τη συλλογή ήταν ένα μπριγιαντένιο σκουλαρίκι, το οποίο ήθελε πάση θυσία να αποκτήσει για τις εμφανίσεις του το χειμώνα. Μάλιστα, έφαγε όλο τον κόσμο προκειμένου να βρει το καλύτερο, μέχρι που έβαλε λυτούς και δεμένους να κοιτάξουν κι αυτοί. Τελικά, Αγγελική μου μετά από κόπο και πολλές μέρες τρέξιμο, ο Νότης βρήκε ο, τι καλύτερο κυκλοφορούσε στην ελληνική αγορά. Γνωστό κοσμηματοπωλείο των Αθηνών είχε στη βιτρίνα του ένα μικρό λευκό μπριγιάν που μόλις το είδε ο καλλιτέχνης του έπεσε λιγούρα. Πήρε τη σύζυγό του Κίλι και μπήκαν να το αγοράσουν, χωρίς καν να ρωτήσουν για τα τυπικά, πόσο κάνει. Ζήτησε να του το τυλίξουν κι απλά έκοψε ένα τσεκ δυο εκατομμυρίων δραχμών.

Σωστά διάβασες το ποσό και να σκεφτείς ότι πήρε μόνο το ένα. Αυτές τις μέρες ο "άρχοντας" έχει πεταχτεί με τη σύζυγό του - στην οποία υποσχέθηκε πως θα της δίνει καμιά φορά το σκουλαρίκι του - στο Λονδίνο για να κάνουν τα ψώνια του χειμώνα. Ο Νότης να πάρει τίποτε πλουμιστά πουκάμισα και παντελόνια για τη σκηνή του "Ουρανού" και κουστούμια για καμιά βάφτιση ή γάμο, ενώ η Κίλι φορέματα, τσάντες και παπούτσια.
Να σου πω, επίσης Αγγελική μου ότι ο Νότης φέτος δίνει μεγάλη σημασία στο ντύσιμο του επί σκηνής, γι αυτό και είναι διατεθειμένος να ξοδέψει τεράστια ποσά, προκειμένου να βρει αυτά που θα του αρέσουν και θα κάνουν γενικότερη αίσθηση.