Βανδή: Ε, όχι κι έγκυος

16.09.2001
Αγαπημένη μου Τζίνα, τον τελευταίο καιρό δίνουν και παίρνουν διάφορα σενάρια ότι η Δέσποινα Βανδή εγκυμονεί τον "καρπό" του έρωτα της με το Ντέμη Νικολαϊδη και πως βρίσκεται στον τρίτο μήνα κυήσεως, ενώ στα μέσα του Σεπτέμβρη θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.
Αγαπημένη μου Τζίνα,


Τον τελευταίο καιρό δίνουν και παίρνουν διάφορα σενάρια ότι η Δέσποινα Βανδή εγκυμονεί τον "καρπό" του έρωτα της με το Ντέμη Νικολαϊδη και πως βρίσκεται στον τρίτο μήνα κυήσεως. Στην αρχή, δε σου κρύβω, όταν έπεσαν τα νέα στην αντίληψη μου τα πίστεψα με την ίδια ευκολία που χάβω μια μπλακ φόρεστ παστούλα. Στο κάτω, κάτω ερωτευμένα παιδιά είναι, για γάμο πάνε, που το περίεργο και το κακό να είναι το Δεσποινάκι έγκυος. Σάμπως, προέρχεται από αυστηρή Καθολική οικογένεια - σαν τη συνάδελφό της Τζένιφερ (Λοπέζ) - που το να μείνει έγκυος πριν το γάμο είναι ρεζίλια πράγματα;

Ως εδώ, λοιπόν όλα καλά, οπότε κι άρχισα να λέω σε φίλους και γνωστούς τα νέα που κυκλοφορούσαν, τονίζοντας δε, ότι τα παρακάτω είναι σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες. Ώσπου μια μέρα, φίλη μου καρδιακή και χωμένη στο χώρο της show biz μου είπε με τρόμο: "Πρόσεξε κακομοίρα μου, μην πεις παραέξω αυτές τις μπούρδες και το μάθει η Δέσποινα, μαύρο φίδι που σε έφαγε". Ταράχτηκα. "Η γυναίκα δεν είναι έγκυος και τα ¨έχει πάρει¨ με όλα αυτά που ακούγονται και γράφονται, διότι κάτι θείες της από την Καβάλα πηγαίνουν στη μάνα της και τη ρωτούν πώς γίνεται να έχει μείνει έγκυος, αφού είναι αστεφάνωτη. Τόσο πολύ έχει προχωρήσει αυτή η έξω από' δω επιστήμη, λένε χαρακτηριστικά".

Καταλαβαίνεις, τώρα Τζίνα μου σε τι δυσάρεστη θέση είναι η αοιδός, που με τα δίκια της έχει εξοργιστεί με τις φήμες που κυκλοφορούν. Εντωμεταξύ, εκτός από την εγκυμοσύνη ακουγόταν πως το ζευγάρι θα παντρευτεί μέσα στο Σεπτέμβριο, κάτι που όμως δεν ισχύει. Τα παιδιά, σαφώς και θα ενωθούν εις σάρκα μια ενώπιον Θεού, διότι βλέπεις αγαπιούνται σφόδρα και ταιριάζουν σαν...αυτοκολλητάκια. Ωστόσο, αυτή τη χρονιά η Δέσποινα έχει πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις: δίσκο, κέντρο, Άννα Βίσση, που χρόνος να τρέχει στο Κατοικείν και το Κόστα Μπόντα για έπιπλα και σερβίτσια φαγητού, φρούτου και πάστας. Έτσι, πριν το μήνα Μάιο δεν υπάρχει περίπτωση να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Το λέει και η ίδια η καλλιτέχνιδα. Ο, δε, Ντέμης συμφωνεί μαζί της, διότι κι αυτός έχει τα δικά του: αγώνα τις Κυριακές, προπόνηση κάθε Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη 3 με 5 το απόγευμα, που χρόνος να τρέχει να κλείνει εκκλησία, να βρίσκει αίθουσα δεξιώσεων και να φτιάχνει τα απαραίτητα πιστοποιητικά; Αλλά, τι λέω το μυστήριο θα τελεστεί στην Αλεξανδρούπολη την ιδιαίτερη πατρίδα του γαμπρού. Διότι, δεν ξέρω τι νομίζει ο υπόλοιπος κόσμος, αλλά ο Ντέμης, παρόλο που είναι ένας σταρ των γηπέδων, παραμένει ένα ταπεινό παιδί που δεν ξεχνά τις ρίζες και την πόλη του. Κι αν ακόμη τους παντρέψει ο Μητροπολίτης Άνθιμος, είναι επειδή ο παπάς της ενορίας τη μέρα εκείνη - όποια και αν είναι - είναι κλεισμένος, θα έχει μια βάφτιση.