Σε κρίση(;) οι σχέσεις Ρούλας - Ντενίση

18.09.2001
Αγαπημένε μου Σωτήρη, η χθεσινή μέρα (Δευτέρα) ήταν πολύ σημαντική, καθώς επέστρεψαν δριμύτεροι η Ελένη Μενεγάκη και ο Φώτης Σεργουλόπουλος με τη Μαρία Μπακοδήμου. Αυτή, ωστόσο που "έκλεψε" την παράσταση είναι η Μιμή Ντενίση, η οποία - ω τι παράξενο - έκανε αλλού ποδαρικό και όχι στην κουμπαρα της.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η χθεσινή μέρα (Δευτέρα) ήταν πολύ σημαντική, καθώς επέστρεψαν δριμύτεροι η Ελένη Μενεγάκη και ο Φώτης Σεργουλόπουλος με τη Μαρία Μπακοδήμου. Το τι χαρά έκανε η θεία μου που τους είδε και πάλι, δεν περιγράφεται. "Πω, πω πόσο ομόρφυνε το Ελενάκι. Είδες, η παντρειά πώς φτιάχνει τη γυναίκα. Άντε, παντρέψου κι εσύ, μπας και γλυκάνει καθόλου η φάτσα σου" σχολίασε η θεία, καθώς έβλεπε την Ελένη, ωραία ενδεδυμένη και με το κατάξανθο με τις χρυσαφιές ανταύγειες μακρύ μαλλί της, αγέρωχη να παρακολουθεί τον αοιδό Γιώργο Τσαλίκη στην προσπάθεια του να ερμηνεύσει Καζαντζίδη. "Τι τραβούν κι αυτοί οι καλλιτέχνες" επεσήμανε, μόλις ο νεαρός μούσκεμα στον ιδρώτα τελείωσε την παρένθεσή αυτή.

Αν ήταν ατυχής ή όχι, δεν το ξέρω. Ωστόσο, αν το αντίπαλο "Σαν στο σπίτι σας" δεν είχε τη Μιμή Ντενίση, τα μηχανάκια της AGB σίγουρα θα χτυπούσαν κόκκινο, διότι δεν έχεις τη χαρά να ακούς κάθε μέρα τον Τσαλίκη να τραγουδά "Το γιο της γερακίνας" και το "Υπάρχω". Τώρα θα μου πεις, από πότε είναι σπάνιο - άρα άξιο τηλεθέασης - να είναι κάπου καλεσμένη η εν λόγω ηθοποιός; Από τη στιγμή που επέλεξε να γίνει κουμπάρα με τη Ρούλα Κορομηλά. Τι εννοώ με αυτό. Οι δυο γυναίκες επισημοποίησαν την πολύχρονη και ειλικρινή φιλία τους με κουμπαριά, όταν η Ρούλα βάφτισε τη Μαριτίνα. Οι σχέσεις τους, έκτοτε έγιναν ακόμη πιο στενές και η Ρούλα με τη Μιμή ήρθαν τόσο κοντά, που θαρρείς πως ίσαμε καρπαζιές έπαιζαν.
Όταν η Ρούλα αποφάσισε να επιστρέψει, η κουμπάρα της χάρηκε τόσο πολύ που μέχρι της υποσχέθηκε ότι θα πάει στην εκπομπή της να μιλήσει για τα μεγαλεπήβολα θεατρικά της σχέδια και την υπερπαραγωγή που θα ανεβάσει "Εγώ και ο Βασιλιάς" ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Κι εδώ είναι που διίστανται οι γνώμες. Κάποιοι λένε ότι η Μιμή ήθελε να πάει στην πρεμιέρα, διότι θεωρεί εαυτόν γουρλού - όταν ήταν μικρή την Πρωτοχρονιά είχε φορτωμένο πρόγραμμα, αφού έπρεπε να πάει σε ένα σωρό σπίτια για ποδαρικό - ενώ δε συμφωνούσε με κάποιους όρους που της έθεσε η κουμπάρα της. Όρος πρώτος: Δε θα πίνεις πρωινούς καφέδες κι επ' ουδενί θα νιώθεις σαν στο σπίτι σου. Όρος δεύτερος: αν θέλεις να ενημερώσεις το κοινό σου για οτιδήποτε σχετικά με την παράσταση, θα το κάνεις μόνο από τους δέκτες του Alpha, στις ειδήσεις των 6.30, των 7.30, άντε και στη Σαουλίδου.

Όπως καταλαβαίνεις, τα άνωθεν εξόργισαν τη Ντενίση: "Άκου, κουμπάρα αν θες να είμαστε αγαπημένες και να φέρνεις τις Μπάρμπι λαμπάδες στη βαφτιστήρα σου, θα το ξεχάσεις, διότι εγώ ανήκω στο λαό μου". Άλλοι, πάλι λένε ότι η Ρούλα, ναι μεν έθεσε κάποιους όρους, όμως δεν ήταν τόσο σκληροί. Στο κάτω, κάτω ποια είναι; Ο...Δράκοντας στην αρχαία Αθήνα; Όπως και να έχει η Μιμή εμφανίστηκε στον Σεργουλόπουλο και τη Μπακοδήμου, όπου οι μπηχτές της έδιναν κι έπαιρναν. "Ήρθα σε εσάς, επειδή είστε οι μοναδικοί που κάνετε έξυπνες ερωτήσεις". Αουτς πόνεσε, ή άστη να λέει;