Επιστρέφει η Λάσπα

20.09.2001
Αγαπημένε μου Σωτήρη, με μεγάλη μου χαρά βρίσκομαι στη θέση να σου αναγγείλω την επιστροφή μιας σταρ, της Κατερίνας Λάσπα. Η ξανθομαλλούσα Θεσσαλονικιά μετά από απουσία ενός χρόνου από τα τηλεοπτικά δρώμενα της χώρας, ανανεωμένη και σφόδρα ερωτευμένη.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Με μεγάλη μου χαρά βρίσκομαι στη θέση να σου αναγγείλω την επιστροφή μιας σταρ, της Κατερίνας Λάσπα. Η ξανθομαλλούσα (με βάση καστανό ανοιχτό Νο5) Θεσσαλονικιά μετά από απουσία ενός χρόνου από τα τηλεοπτικά δρώμενα της χώρας, επιστρέφει δριμύτερη και ανανεωμένη. Την "καλημέρα" της - θα είναι πρωινή η εκπομπή της - θα μας τη λέει από την ΕΤ1.
Ναι, φίλτατε σωστά διάβασες, μπορεί η Κατερίνα για ένα χρόνο να είχε κάρτα ανεργίας από τον ΟΑΕΔ και να πληρωνόταν με το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 100 χιλιάδων το μήνα, ωστόσο άξιζε τον κόπο, διότι η δικαίωση ήρθε. Όχι, που μερικοί την είχαν ξεγραμμένη και στην ερώτηση "Γνωρίζετε την Κατερίνα Λάσπα", απαντούσαν με δισταγμό "Η νέα σοκολάτα με ονοματεπώνυμο"; Τώρα, με τη νέα της εκπομπή - που παρεμπιπτόντως θα λέγεται Μέλι - Γάλα - από το Ραδιομέγαρο της Μεσογείων, τους συγχωρεί όλους, διότι πάνω από όλα, καλή καρδιά.

Το περιεχόμενο θα είναι ψυχαγωγικού χαρακτήρα, όχι όμως σαν τα άλλα πρωινάδικα. Η Λάσπα δε θα σερβίρει...καφέδες και βουτήματα, αφού στο παρελθόν δεν αποδείχθηκε και η καλύτερη σερβιτόρα. Τι ακριβώς θα είναι αυτό που πρόκειται να κάνει, δεν το ξέρω. Μας το κρατάει για έκπληξη, μέχρι τις 6 Οκτωβρίου, οπότε και θα δούμε το γνώριμο αυτό χαμόγελο. Πάντως, μεταξύ μας, το Κατερινάκι δεν ήταν και η πρώτη προτίμηση των ανθρώπων της ΕΤ. Στη θέση της ήταν να πάει η Ειρήνη Νικολοπούλου, η οποία επέλεξε να παραμείνει στο STAR και να προσφέρει στον κόσμο, μέσω της ενημέρωσης. Μετά την εξέλιξη αυτή κι αφού ο καιρός είχε περάσει, έμαθαν πως κάπου στην Εκάλη κατοικεί με τον αγαπημένο της χρηματιστή μια ξανθιά από τη Θεσσαλονίκη, η οποία ένα φεγγάρι έκανε τηλεόραση και κυρίως αντέχει το πρωινό ξύπνημα.

Έτσι, της τηλεφώνησαν και η συμφωνία ήρθε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. "Καλημέρα κ. Λάσπα", "Ναι, δέχομαι. Θα την πάρω τη θέση. Σας ευχαριστώ που με προτιμήσατε, δεν θα το μετανιώσετε". Αυτό που μένει προς το παρόν άγνωστο, είναι τι θα κάνουν ετέρα ξανθιά του σταθμού, της οποίας υποσχέθηκαν και συμφώνησαν να κάνει και φέτος εκπομπή στο κανάλι. Αναφέρομαι, φυσικά στη Φωτεινή Γεωργαντά, της οποίας τα δείγματα δουλειάς άφησαν άφωνους τους ανθρώπους της ΕΤ. Να πάει άραγε, λίγο πριν το μεσημεριανό φαγητό; Μπορεί.