Ο Σάκης γίνεται διεθνής

20.09.2001
Αγαπημένη μου Τζίνα, όπως θα ξέρεις, η Ελλάδα φημίζεται στο εξωτερικό για προϊόντα όπως: το αγνό, παρθένο ελαιόλαδο, τα σταφύλια, τα μούσμουλα, τα πορτοκάλια, τη μαστίχα Χίου και το Ούζο Μυτιλήνης. Οσονούπω, σε αυτά να προσθέσεις και το Σάκη Ρουβά, διότι ο φέρελπις νέος ετοιμάζεται για διεθνή καριέρα.
Αγαπημένη μου Τζίνα,


Όπως θα ξέρεις, η Ελλάδα φημίζεται στο εξωτερικό για προϊόντα όπως: το αγνό, παρθένο ελαιόλαδο, τα σταφύλια, τα μούσμουλα, τα πορτοκάλια, τη μαστίχα Χίου και το Ούζο Μυτιλήνης. Οσονούπω, σε αυτά να προσθέσεις και το Σάκη Ρουβά, διότι ο φέρελπις νέος ετοιμάζεται για διεθνή καριέρα κι αυτή δε θα μείνει στα λόγια, ούτε θα γίνει στα κουτουρού. Ο αοιδός των κοριτσόπουλων της χώρας έχει έρθει σε επαφή με τον διάσημο παραγωγό και μάνατζερ του Ρικι Μάρτιν, Ντέσμοντ Τσάιλντ και τα νέα είναι καλά.

Ο Τσάιλντ κατενθουσιάστηκε από τις χορευτικές, κυρίως, ικανότητες του Σάκη, ενώ εντυπωσιάστηκε από το καλογυμνασμένο του σώμα. "Το προπονώ κάθε μέρα. Μέχρι και άλματα επί κοντώ κάνω στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ξέρετε, αυτό στην Καλογρέζα. Είναι το καλύτερο που έχουμε" του είπε ο αοιδός και Τσάιλντ δεν είχε λόγο να μην τον πιστέψει. Εφόσον, οι πρώτες εντυπώσεις ήταν κάτι παραπάνω από θετικές, οι δύο άντρες - μαζί και ο Ηλίας Ψινάκης - είπαν να ξαναβρεθούν για να τα πουν καλύτερα και αναλυτικότερα.

Έτσι, ο διάσημος παραγωγός, μόλις βρήκε ένα κενό στο φορτωμένο πρόγραμμα του, ήρθε αμέσως στην Ελλάδα για τις περαιτέρω συζητήσεις. Η παρέα, αφού έκανε την απαραίτητη τσάρκα στα κλαμπ της πρωτεύουσας - για να δει και ο Ντέσμοντ τι εστί Αθήνα - αποφάσισε να φύγει για Κρήτη, όπου απομονωμένοι, έχοντας την ησυχία τους θα μπορέσουν να συζητήσουν για το μέλλον του Σάκη. Με την ευγενική, λοιπόν χορηγία της AXON πήγαν στην Ελούντα για λίγες ημέρες. Μαζί τους πήραν και δυο, τρεις φίλους καρδιακούς για να κάνουν κάνα μπανάκι και καμιά μπαρότσαρκα. Πως λέμε, με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια, ή μαζί με το βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα, ή συνδυάζοντας το τερπνόν μετά του ωφελίμου;