Ναι στον έρωτα, όχι στο γάμο η Παπαθωμά

20.09.2001
Αγαπημένη μου Τζίνα, βρίσκομαι σε πολύ δύσκολη θέση και δεν ξέρω τι να κάνω. Ο ένοικος του διπλανού διαμερίσματος στην πολυκατοικία που μένει η θεία μου απειλεί να θέσει τέρμα στη μίζερη αυτή ζωή του, επειδή έμαθε ότι η Θεοφανία Παπαθωμά παντρεύεται.
Αγαπημένη μου Τζίνα,

Βρίσκομαι σε πολύ δύσκολη θέση και δεν ξέρω τι να κάνω. Ο ένοικος του διπλανού διαμερίσματος στην πολυκατοικία που μένει η θεία μου απειλεί να θέσει τέρμα στη μίζερη αυτή ζωή του, επειδή έμαθε ότι η Θεοφανία Παπαθωμά παντρεύεται. Και σε ρωτώ, είναι αυτός λόγος να αυτοκτονήσεις, όσο χάλια κι αν είναι η ζωή σου; Πάντως, πρέπει να ομολογήσω ότι η φέρελπις «υπηρέτρια» της υποκριτικής Τέχνης του τόπου μας, έχει μεγάλο σουξέ στον ανδρικό πλυθησμό, διότι κι άλλος νέος απειλεί να σκοτωθεί αν ισχύει ότι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας η Παπαθωμά.

Ωστόσο, όσο κι αν προσπαθώ η δύσμοιρη να τους πείσω ότι το «ίνδαλμα» τους δεν παντρεύεται, δεν καταφέρνω τίποτε. Αυτοί το χαβά τους, διότι λένε το διάβασαν σε έγκριτα περιοδικά. Γιατί, Τζινάκι μου θα πρέπει να ξέρεις ότι η Θεοφανία ναι μεν τον τελευταίο καιρό ζει ευτυχισμένες στιγμές στο πλάι του γυμναστή, Μιχάλη Κυπαρίσση, ωστόσο δε σκέφτονται να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. «Μια χαρά είμαστε κι έτσι» λέει όπου σταθεί κι όπου βρεθεί η ηθοποιός, η οποία τον περασμένο χειμώνα απασχόλησε ουκ ολίγες φορές τις κοσμικές στήλες με τους εκάστοτε έρωτες της.

Τώρα, φαίνεται πως βρήκε την ησυχία της και τη γαλήνη στην αγκαλιά του Μιχάλη, ο οποίος -ω, τι παράξενο πράγμα- είχε προσληφθεί από την Παπαθωμά για να αναλάβει το δύσκολο έργο της εκγύμνασης των κοιλιακών της. Τα παιδιά, λοιπόν μεταξύ πους απς, στεπ, ποδήλατου και πολύ ιδρώτα άρχισαν να νιώθουν κάπως και να έρχονται όλο και πιο κοντά, τόσο που άλλο δε γινότανε. Η σχέση τους δε μετράει, παρά μόνο έξι μήνες, αν όμως ο άλλος ταιριάζει σε όλα τι να το κάνεις και το πολύ...ξεψείρισμα. Έτσι, προ ολίγου καιρού αποφάσισαν να μείνουν κάτω από την ίδια στέγη.

Η συμβίωση μέχρι στιγμής δείχνει να πηγαίνει πολύ καλά κι αυτό άλλωστε φαίνεται από την εμφάνιση της Παπαθωμά. Τι εννοώ με αυτό; Η ηθοποιός, λένε άνθρωποι που την ξέρουν και τη ζουν καθημερινά, έχει αλλάξει πολύ. Έχει γλυκάνει το πρόσωπό της και η ευτυχία κάνει μπαμ χιλιόμετρα μακριά. Ο έρωτας της έχει κάνει τόσο καλό, που είναι σα να κάνει κάθε μέρα, πρωί, μεσημέρι, βράδυ μια κούρα ομορφιάς.