Χειμώνας χωρίς Σαμπρίνα

22.09.2001
Αγαπητέ Γιώργο, πριν λίγη ώρα, με λύπη πληροφορήθηκα ότι οι νύχτες του χειμώνα - εν Αθήναις - δε θα είναι πια οι ίδιες με τα προηγούμενα χρόνια. Θα είναι ορφανές, θα τους λείπει αυτό το κάτι, θα τους λείπει η Σαμπρίνα. Η "Μπάρμπι" του ελληνικού πενταγράμμου, τη φετινή χρονιά πολύ δύσκολα θα εμφανιστεί σε κάποιο κέντρο.
Αγαπητέ Γιώργο,


Πριν λίγη ώρα, με λύπη πληροφορήθηκα ότι οι νύχτες του χειμώνα - εν Αθήναις - δε θα είναι πια οι ίδιες με τα προηγούμενα χρόνια. Θα είναι ορφανές, θα τους λείπει αυτό το κάτι, θα τους λείπει η Σαμπρίνα. Ναι Γιώργο μου, η επονομαζόμενη και "Μπάρμπι" του ελληνικού πενταγράμμου, τη φετινή χρονιά δύσκολα, πολύ δύσκολα θα εμφανιστεί σε κάποιο κέντρο. Την απόφασή της αυτή την πήρε λίγο μετά το "ναυάγιο" επικείμενης συνεργασίας με τον Τριαντάφυλλο. Τώρα, θες η αοιδός να απογοητεύτηκε τόσο που δε θα δουλέψει με τον φέρελπι νέο από τη Ρόδο, που είπε "Τέρμα, ως εδώ. Θα...καλογερέψω σπίτι μου, βλέποντας Big Brother, Στα φτερά του έρωτα και την 34η επανάληψη του Καρέ της Ντάμας"; Η μάνατζερ της υποστηρίζει ότι η πελάτισσα της αντιμετωπίζει προσωπικά προβλήματα, εξαιτίας των οποίων δεν τα βρήκε με τους ανθρώπους του Ρομέο για να εμφανιστεί εκεί το χειμώνα, αλλά και ίσως να μην τραγουδήσει πουθενά αλλού.

Κι ερωτώ, τι θα κάνει το πολυπληθής κοινό της; Είναι όντως τόσο τεράστια αυτά τα προβλήματα που δεν της επιτρέπουν να άδει στις αθηναϊκές πίστες; Κάποιοι?κακοί άνθρωποι λένε ότι η Σαμπρίνα βρήκε αυτή τη δικαιολογία - αφού πρώτα έστυψε το μυαλό της - μόλις οι ιδιοκτήτες του Ρομέο της είπαν: "Ευχαριστούμε κ. Σαμπρίνα για την ακρόαση. Κάποια άλλη φορά, όταν θα μας πιάσουν οι μεγάλες σπατάλες, θα είστε η πρώτη που θα προτιμήσουμε". Όπως, καταλαβαίνεις φίλτατε - κατά τα λεγόμενα ορισμένων - η αιτία του "διαζυγίου" ήταν καθαρά οικονομικής φύσεως, διότι η καλλιτέχνιδα απαιτούσε την εβδομάδα...ένα Punto 3Θ S, με όλα τα παρελκόμενα, a/c, ab, ps, pl, κ.τ.λ. Ήτοι, μεταφράζεται σε αρκετά τη βραδιά, οπότε εύκολα αγοράζεις το προαναφερθέν αυτοκίνητο.

Οι απαιτήσεις της δεν ήταν δυνατό να ικανοποιηθούν, καθώς στο εν λόγω κέντρο θα εμφανιστεί ένα βαρύ "πυροβολικό" του πενταγράμμου, ο Τριαντάφυλλος. Ο καλλιτέχνης, ως το πρώτο όνομα που θα είναι, δικαιούται να πάρει ένα...Punto την εβδομάδα, χωρίς το a/c. Έτσι, δώσε από εδώ, δώσε από εκεί, άντε να βγουν οι άνθρωποι. Στο κάτω, κάτω το Ρομέο δεν είναι καμιά μεγάλη πίστα. Πάντως, οφείλω να πω ότι ο αοιδός το έφερε βαρέως που δε θα είναι μαζί του η Σαμπρίνα, διότι της έχει ιδιαίτερη εκτίμηση ως συνεργάτιδα και καλλιτέχνιδα. Άσε, που αυτός την είχε προτείνει, όταν του ζήτησαν να επιλέξει το γυναικείο όνομα που θα τον πλαισιώνει στο πρόγραμμα.