Όλα τα λεφτά η Μάρω!

04.05.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μία όαση ήταν η Τατιάνα Στεφανίδου την βραδιά των Καλλιστείων μπροστά στις διαγωνιζόμενες και η παράδοση που θέλει την παρουσιάστρια να είναι
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μία όαση ήταν η Τατιάνα Στεφανίδου την βραδιά των Καλλιστείων μπροστά στις διαγωνιζόμενες και η παράδοση που θέλει την παρουσιάστρια να είναι ομορφότερη από τις υποψήφιες, συνεχίζεται. Ωστόσο, αυτή που έκλεψε την παράσταση ήταν η Μάρω Λύτρα με την μαύρη ολόσωμη φόρμα by Βασίλειος Κωστέτσος!

Το ήξερες εσύ, ότι η εν λόγω φόρμα είχε σχεδιαστεί για την Ευρυδίκη να την φορούσε στο Ελσίνκι, αλλά η αοιδός την είχε απορρίψει; Όπως ακούστηκε, η Ευρυδίκη την απέρριψε διότι ήταν στενή και την εμπόδιζε στην κίνηση. Πράγμα που η Μάρω διέψευσε πανηγυρικά με την εμφάνιση της. Γιατί, το εν λόγω ρούχο δεν την εμπόδισε να βγει στη σκηνή σαν τον μαύρο πάνθηρα και να ανεβοκατέβει τη σκάλα στα τέσσερα (με το μπαρδόν κιόλας) μια και δυο φορές.

Είχε, βέβαια, και ένα μικρό ατύχημα καθότι η φόρμα είχε αποκαλυπτικό και μεγάλο μπούστο, αλλά τι σημασία έχει; Να ναι καλά η Μάρω, που έδωσε λίγο ενδιαφέρον στη βραδιά. Και δεν σταμάτησαν εκεί οι εκπλήξεις. Η Λύτρα άλλαξε επί σκηνής, αλλά δυστυχώς για τους παρευρισκόμενους στο Fever, δεν κατάλαβαν τι έγινε. Διαφορετικά, θα είχαμε μεγάλο συνωστισμό στη σκηνή. Η δεύτερη εμφάνιση της ήτο ακόμη πιο σέξι, μία λευκή αποκαλυπτική τουαλέτα, πάλι του Κωστέτσου κι αν έκανε και μία τρίτη, σίγουρα θα έβγαινε... Σταρ Ελλάς! Πάντως (για να επανέλθουμε στα της φόρμας), είδες Βασίλειε μου ότι κανένα ρούχο δεν πάει χαμένο; Άντε να βγει η Μάρω στο «Θέα» και με το μανίκι - θυμιατό! Τώρα που βρήκες... μοντέλο.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]