"Κακιστεία ΑΝΤ1 2007"!

04.05.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Χωρίς ανατροπές ήταν τα φετινά Καλλιστεία του ΑΝΤ1 και «Σταρ Ελλάς» αναδείχθηκε πανηγυρικά η Δούκισσα Νομικού, κόρη του αοιδού Νίκου.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Χωρίς ανατροπές ήταν τα φετινά Καλλιστεία του ΑΝΤ1 και «Σταρ Ελλάς» αναδείχθηκε πανηγυρικά η Δούκισσα Νομικού, κόρη του αοιδού Νίκου. Και πως να μην αναδειχθεί, αφού ήτο ωραία και με διαφορά από τις υπόλοιπες, που βλέποντας τες απορούσα: «Καλά αυτές δήλωσαν συμμετοχή, οι άλλοι γιατί τις επέλεξαν»; Αλλά να μου πεις, διαγωνισμός με πέντε έξι ωραίες, γίνεται; Δεν γίνεται.

Έβλεπα κοπέλες με ένα στρέμμα δόντι, με μαλλί καμμένο από το ντεκαπάζ, άλλες με την κυτταρίτιδα να βγάζει μάτι κι αναρωτιόμουν: «Τώρα αυτό που βλέπουμε είναι Καλλιστεία»; Αμ το άλλο; Ένα μέλος της επιτροπής (που παρεμπιπτόντως αποτελείτο από άτομα - γνώστες του αντικειμένου, όπως η Ελεονώρα Μελέτη, η Εύη Φραγκάκη, ο Γιάννης Μαρακάκης, ο Ιωσήφ Μαρινάκης) έβαζε σε όλες δεκάρια. Και ξανά απορούσα εγώ: «Στραβός ήταν; Ή τις ερωτεύθηκε όλες»; Απορία, που εξέφρασε και ο πρόεδρος του ΑΝΤ1, Μίνως Κυριακού. Φαντάσου.

Η διαδικασία, πάλι, των ερωτήσεων μου θύμισε την ταινία «Μις με το ζόρι». Η επιτροπή έκανε ερωτήσεις - θέματα έκθεσης στις Πανελλήνιες: όπως η αποξένωση, η υπέρμετρη φιλοδοξία και το χρήμα. Μόνο για την αστυφιλία δεν τις ρώτησαν. Κατά τα άλλα, η Τατιάνα Στεφανίδου, ομολογώ πως ήταν πολύ καλή κι ευτυχώς φέτος δεν της έκαναν μαλλί - λιοντάρι. Επίσης, «Μις Ελλάς» αναδείχθηκε η Κατερίνα Ευαγγελινού και «Μις Γιάνγκ» η Νταϊάνα Υγροπούλου.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]