Η ''απόλυση'' της Μαίρης και η κόρη της Ναθαναήλ

25.10.2001
Αγαπημένε μου Λευτέρη, πήγα σήμερα πρωί πρωί, με τη τσίμπλα στο μάτι, να πάρω δύο εισιτήρια από το περίπτερο της Μαρίτσας και λίγο έλειψε να χάσω το λεωφορείο. Μου έλεγε για τη Μαίρη, τη Λετίσια και την Αννίτα.
Αγαπημένε μου Λευτέρη,


Πήγα σήμερα πρωί πρωί, με τη τσίμπλα στο μάτι, να πάρω δύο εισιτήρια από το περίπτερο της Μαρίτσας και λίγο έλειψε να χάσω το λεωφορείο. Μου έλεγε για τη Μαίρη, τη Λετίσια και την Αννίτα.

·Η Μαίρη (Σκόρδου) φίλτατε αποτελεί παρελθόν για τον "Πρωινό Καφέ" κι άντε να δούμε πως θα τη βγάλει ο ανδρικός πληθυσμός της χώρας, αφού πέρασε από όλα τα περιοδικά (μόνο στη Ραδιοτηλεόραση δεν πήγε) κι ό,τι εμφανίσεις ήταν να κάνει τις έκανε. Αυτός ήταν και ο λόγος που οι υπεύθυνοι της εκπομπής σκέφτηκαν την προσωρινή αποχώρησή της. Δεν ήθελαν στο ήδη βεβαρημένο πρόγραμμά της να της φορτώσουν περισσότερα. Έτσι, της είπαν "καραόκε γιοκ. Έλα σε ένα μήνα να το ξανασυζητήσουμε". Η Μαίρη δε φάνηκε να ταράζεται και πολύ, η "Σαρακατσάνα" μάνα της, όμως, δεν άντεξε την απόλυση. Κατηγορεί τον ΑΝΤ1 ότι έδιωξαν την κόρη της, επειδή βγήκε στο Tempο, κάνοντας λόγο για...Χούντα. Και δίκιο έχει, διότι το παιδί της δεν είναι "η Μαίρη του ΑΝΤ1, αλλά η Μαίρη των ΜΜΕ".

·"Δεν ξέρεις πόσο ευχαριστιέμαι όταν βλέπω μοντέλα να γεννάνε" είπε με έναν ενθουσιασμό η Μαρίτσα. Αναφερόταν, φυσικά στη Λετίσια Κάστα, η οποία την Παρασκευή έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Η Γαλλίδα, πρώην μοντέλα και νυν ηθοποιός, γέννησε σε νοσοκομείο του Παρισιού και με το σύζυγό της Στεφάν πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

·Κοριτσάκι θα είναι το παιδί που θα φέρει στον κόσμο, σε πέντε μήνες, η Αννίτα Ναθαναήλ. "Εγώ στους τέσσερις μήνες ήμουν σαν...βάρκα. Αυτή δεν έχει πάρει ούτε ένα δράμι. Πως το καταφέρνει; Δεν πεινάει;" είπε με παράπονο η Μαρίτσα, αφού Λευτέρη μου, το μανεκέν αν κι έγκυος διατηρεί άψογη σιλουέτα. Να φανταστείς, ακόμη κάνει πασαρέλα. Ο σύζυγός της Κρις Χάμπερτ, τη μαλώνει να μην κουράζεται, αλλά αυτή δεν μπορεί να σταματήσει να δουλεύει από τόσο νωρίς, διότι ένα παιδί έχει έξοδα, με τα μπεϊμπιλίνο, το γάλα, τις κρέμες κι ένας μισθός δε φτάνει. Έτσι, ο Κρις για να μην την επιβαρύνει, έχει αναλάβει όλες τις δουλειές του σπιτιού, πλύσιμο, σκούπισμα, μαγείρεμα, σιδέρωμα. Άντρας μάλαμα!