Τζολί: "Δεν θα παντρευτώ τον Μπραντ"!

29.05.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Α πα πα πα, εγώ δεν κάνω τέτοια πράγματα» άδει η Αντζελίνα Τζολί και αναφέρεται στην περίπτωση να παντρευτεί με τον αγαπημένο της Μπραντ Πιτ.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Α πα πα πα, εγώ δεν κάνω τέτοια πράγματα» άδει η Αντζελίνα Τζολί και αναφέρεται στην περίπτωση να παντρευτεί με τον αγαπημένο της Μπραντ Πιτ. Το διάσημο ζευγάρι βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στις Κάννες, όπου έκλεψαν τις εντυπώσεις και μονοπώλησαν τα φλας, ενώ συνέχεια τους ρωτούσαν «αν θα παντρευτούν».

Η Τζολί ήταν κατηγορηματική δηλώνοντας γι ακόμη μία φορά πως δεν σκοπεύουν να παντρευτούν, αφού ο γάμος δεν είναι προτεραιότητα τους αυτή τη στιγμή κι όπως φαίνεται δεν θα είναι ούτε στο μέλλον. Κατά το «τα ράσα δεν κάνουν τον παπά» οι Brangelina θεωρούν πως και ο γάμος δεν κάνει την οικογένεια! Εξάλλου και χωρίς στεφάνι είναι οικογένεια, ενώ το ζευγάρι σκοπεύει να αποκτήσει κι άλλα παιδιά, βιολογικά και μη.

Μάλιστα, η Αντζελίνα σκοπεύει τον επόμενο χρόνο να μην δουλέψει και να εφαρμόσει το... η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά. Θα μείνει, δηλαδή, στο σπίτι με τα παιδιά και θα ακολουθεί τον Μπραντ, όταν αυτός θα πρέπει να λείπει για γυρίσματα. Όπως καλή ώρα κάνει τώρα ο Πιτ, που βρίσκεται στην Πράγα μαζί με την αγαπημένη του, η οποία γυρίζει τη νέα της ταινία. Όσον αφορά τα δημοσιεύματα που θέλουν την Αντζελίνα να φλέρταρε πριν λίγο καιρό με τον Ολιβιέ Μαρτίνεζ, η ηθοποιός τα αποδίδει στο γεγονός ότι είναι αστεφάνωτη γυναίκα και γράφουν ο, τι θέλουν. Είδες για να μην βάζει στεφάνι;


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]