Ερωτευμένος ο Τιμπερλέικ!

25.05.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ερωτευμένος είναι και πάλι ο Τζάστιν Τιμπερλέικ καθότι είναι γνωστό σε όλους ότι... ο έρωτας με έρωτα περνάει! Έτσι, τέσσερις μήνες μετά τον χωρισμό του
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ερωτευμένος είναι και πάλι ο Τζάστιν Τιμπερλέικ καθότι είναι γνωστό σε όλους ότι... ο έρωτας με έρωτα περνάει! Έτσι, τέσσερις μήνες μετά τον χωρισμό του με την Κάμερον Ντίαζ, ο Τζάστιν βρήκε την αντικαταστάτρια στο πρόσωπο της επίσης ηθοποιού, Τζέσικα Μπιλ.

Οι δυο νέοι γνωρίστηκαν τον Ιανουάριο στις «Χρυσές Σφαίρες» και παρόλο που ο αοιδός ήταν φρεσκοχωρισμένος, πρόσεξε την σέξι Τζέσικα, την έβαλε στο μάτι κι έκτοτε δεν την άφησε σε χλωρό κλαρί. Και η ίδια, όμως, δεν πήγε πίσω, δείχνοντας κολακευμένη από το στενό μαρκάρισμα του Τιμπερλέικ. Έτσι, δεν άργησαν να γίνουν ζευγάρι, όμως, τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούν μαζί και παραδέχονται τον έρωτα τους.

Έτσι, άνθρωπος της Μπιλ δήλωσε πως το ζευγάρι, όχι μόνο είναι μαζί, αλλά και οι δύο είναι τόσο in love που βλέπουν σοβαρά τη σχέση τους. Πριν λίγες μέρες βρέθηκαν στην Βρετανία, όπου ο Τζάστιν έκανε περιοδεία, ενώ άμα τη επιστροφή τους στο Λος Άντζελες κάλεσαν φίλους στο σπίτι του Τιμπερλέικ για ένα barbecue.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]