Νέα προβλήματα για Γρηγόρη - Ράνια!

31.05.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αυτή τη στιγμή που σου γράφω το ζεύγος Γρηγόρης Αρναούτογλου - Ράνια Θρασκιά περνάει την 1564η κρίση στην ταλαίπωρη σχέση του.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αυτή τη στιγμή που σου γράφω το ζεύγος Γρηγόρης Αρναούτογλου - Ράνια Θρασκιά περνάει την 1564η κρίση στην ταλαίπωρη σχέση του. Κι αυτή τη φορά τα πράγματα δεν φαίνεται να είναι σοβαρά, αλλά και να ήταν, πάλι οι δυο τους στο τέλος θα τα έβρισκαν, αφού στην περίπτωση τους ισχύει το... εμείς μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε! Αυτή τη φορά, οι φήμες θέλουν το ζευγάρι να αντιμετωπίζει προβλήματα, λόγω επαγγελματικών.

Ο Γρηγόρης, λένε, πρότεινε στην Ράνια να επιστρέψει στο Mega κι από το ύφος του φαινόταν ότι η επιστροφή της θα γινόταν... μετά Βαΐων και Κλάδων! Και κάπου εδώ γίνεται το μπέρδεμα καθώς ο Αρναούτογλου ήθελε την αγαπημένη του πάλι πίσω στον «Όμορφο κόσμο το πρωί», ειδικά τώρα που φεύγουν οι περισσότεροι συνεργάτες του, ενώ η ίδια ούτε που σκέφτεται να επιστρέψει με τον ίδιο ρόλο. Εξάλλου, η εκπομπή της «Κοιτάω μπροστά» πήγε καλά και θέλει να συνεχίσει στον ίδιο δρόμο και όχι να κάνει τη συμπαρουσιάστρια, που παίζει, μαγειρεύει και άμα λάχει τρώει και καμιά τούρτα στη μούρη για τον χαβαλέ.

Άσε, που η Θρασκιά ακούγεται πως έχει προτάσεις και από άλλα κανάλια με καλύτερη αυτή της ΕΡΤ για να αντικαταστήσει την Άννα Δρούζα, που όλα δείχνουν πως πηγαίνει στον Alpha. Μάλιστα, λένε, πως η Ράνια σκέφτεται σοβαρά να απαντήσει θετικά στην πρόταση, αφού είπαμε ότι οι κοινωνικού περιεχομένου εκπομπές την ενδιαφέρουν περισσότερο. Ε και όσο να κάνει, όλη αυτή η ιστορία έχει δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση τους, που μια επιρρέπεια στις κρίσεις την έχει.