Έγκυος η Λιζ Χάρλεϊ

10.11.2001
Αγαπημένη μου Τζίνα, Το εκρηκτικό μοντέλο - ηθοποιός(;) και παραγωγός, Λιζ Χάρλεϊ είναι τεσσάρων μηνών έγκυος και τον Απρίλιο θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Πατέρας είναι ο πολυεκατομμυριούχος παραγωγός ταινιών, Στέφεν Μπίνγκ.
Αγαπημένη μου Τζίνα,


Πήγα το πρωί στο περίπτερο να πάρω το γάλα της ημέρας και η Μαρίτσα μου έπιασε την πάρλα. Μου είπε όλα τα νέα της γειτονιάς και του Χόλιγουντ, τρομάζοντάς με για τις απίστευτες γνώσεις της. Από όλα όσα άκουσα, δύο μου έμειναν. Πρώτον, η γυναίκα του μανάβη έχει "καυτά" ραντεβού με τον σουβλατζή της γωνίας και δεύτερον η Λιζ Χάρλεϊ είναι έγκυος.
Το τελευταίο είναι εξακριβωμένο κι έχει βουίξει το Χόλιγουντ από τα μαντάτα. Το εκρηκτικό μοντέλο - ηθοποιός(;) και παραγωγός είναι τεσσάρων μηνών έγκυος και τον Απρίλιο θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Πατέρας υπάρχει και είναι ο πολυεκατομμυριούχος παραγωγός ταινιών, Στέφεν Μπίνγκ. "Μπορεί να ¨έφαγε τον τόπο¨με την Πάμελα Αντερσον, τελικά βρήκε τον λεφτά και τον τύλιξε. Η ξεμυαλισμένη η κόρη μου να τα βλέπει που δεν έχει αφήσει φαντάρο για φαντάρο παραπονεμένο. Μετά την Αγιά Βαρβάρα, το βαρύ πυροβολικό θα γιορτάζει και τη Σουλίτσα την φανταροπνίχτρα" είπε με ένα παράπονο.

Η Χάρλεϊ, πάντως, πλέει σε πελάγη ευτυχίας και μετά του καλού της έχουν αρχίσει τα απαραίτητα ψώνια για το μωρό. Για γάμο, μέχρι στιγμής, δεν έχουν μιλήσει επίσημα. Η Μαρίτσα, όμως, με διαβεβαίωσε πως θα γίνει εντός του επόμενου χρόνου. "Να γεννήσει πρώτα με το καλό και μετά βλέπουν για γάμο". Το παιδί, η αλήθεια, δεν ήταν στα άμεσα σχέδια του ζευγαριού, καθώς η Λιζ ήθελε πρώτα να ασχοληθεί με την καριέρα της ως ηθοποιός. Κάτι πρόχειρους υπολογισμούς που είχε κάνει έβγαζαν να γίνει μανα στα 45 της. Βάσει, όμως, των πρώτων δειγμάτων της στην υποκριτική λαμπρή καριέρα θα έκανε στα 60, είπε να το γυρίσει στην οικογένεια, που όσο ήταν με τον Χιου Γκράντ, την απασχολούσε ιδιαίτερα. Γι' αυτό, άλλωστε, είχαν χωρίσει. Επειδή αυτός είχε το νου του στο σορολό και το ξένο "κο - κο" και δεν έλεγε με τίποτε να νοικοκυρευτεί. Ασε, που το Λιζάκι είχε γίνει "τάρανδος" από τις απιστίες του.
Αυτά, ωστόσο, αποτελούν για την ίδια παρελθόν, ενώ φαίνεται ότι έχει πάρει στα σοβαρά το ρόλο της μάνας. Αποφάσισε να κόψει τις κραιπάλες της νιότης της και να αφοσιωθεί στο σπλάχνο της.

Δήμητρα Ζάρκου