Ενα τζιπ για τη Στάη

12.11.2001
Αγαπημένη μου Τζίνα, σκασμένη όσο δεν πάει είναι η Μαρίτσα η περιπτερού. Έμαθε ότι ο Στέλιος Παναγόπουλος έκανε δώρο στην Έλλη Στάη, για την επέτειο γνωριμίας τους, ένα πανάκριβο αυτοκίνητο και παέι να σκάσει από το κακό της.
Αγαπημένη μου Τζίνα,


σκασμένη όσο δεν πάει είναι η Μαρίτσα η περιπτερού. Διάβασε κάπου ότι ο Στέλιος Παναγόπουλος έκανε δώρο στην Ελλη Στάη, για την επέτειο γνωριμίας τους, ένα πανάκριβο αυτοκίνητο και παέι να σκάσει από το κακό της. "Ο προκομένος μου ούτε την επέτειο γάμου δε θυμάται. Από δώρα; Μια φορά μου έφερε ένα - και καλά - διαμάντι που ήταν δώρο σε περιοδικό" είπε με ένα παράπονο.

Εδώ, που τα λέμε ποιά γυναίκα δε θα ζήλευε την τύχη της Στάη; Στα όπα - όπα την έχει ο σύζυγόςτης, κάνοντάς της κάθε λίγο και λιγάκι διάφορα δώρα. Το αυτοκίνητο είναι το τελευταίο και το καλύτερο. Πρόκειται για ένα τζιπ BMW, το τελευταίο μοντέλο της εταιρείας. Να φανταστείς, δεν κυκλοφορεί άλλο τέτοιο στην Ελλάδα. "Έχουμε ένα κοινό με την Ελλη. Κυκλοφορούμε αυτοκίνητα, που όμοιά τους δεν υπάρχουν στην Αθήνα. Αυτή με Μπι Εμ Ντάμπλιγιου (BMW) κι εγώ με Ελ Ει Ντι Έι (Lada), χιλιοτρακαρισμένο παρακαλώ" παρατήρησε η Μαρίτσα.
Η δημοσιογράφος, μόλις είδε την έκπληξη του αγαπημένου της, τρελάθηκε από τη χαρά της. Λες και είχε διαβάσει τη σκέψη της, πήγε και αγόρασε το αυτοκίνητο που αυτή είχε σταμπάρει σε περιοδικό, εδώ και καιρό. Το δώρο κοστίζει 30 εκατομμύρια, αλλά τι αξία έχουν μπρος στην αγάπη που νιώθει για την καλή του; Αλλωστε, Τζίνα μου, το έχει αποδείξει πολλάκις στο παρελθόν ότι για χάρη της Ελλης δε φείδεται χρημάτων.

Όταν είχαν παντρευτεί, της πήρε γαμήλιο δώρο ένα κότερο, την "Ελίνα". "Εμένα όταν παντρευτήκαμε το 65', μου αντικατέστησε το σίδερο με κάρβουνα με ένα ηλεκτρικό για να κάνω καλύτερη τσάκιση στα πουκάμισά του" συνέχισε τα παράπονά της η περιπτερού. Η Στάη, πάντως, χαίρεται τα δώρα του συζύγου της με το παραπάνω. Από τοτε που πήρε τα κλειδιά στο χέρι, το έχει ταράξει στις βόλτες. Όταν δεν το βρίσκεις αραγμένο έξω από κάποιο εστιατόριο του Κολωνακίου, θα είναι σίγουρα προς Παραλιακή μεριά για να το ... στρώσει.