Παντρεύεται ο Πανταζής

13.11.2001
Αγαπημένε μου Λευτέρη, φουριόζα μπήκε το βράδυ της Κυριακής στο σπίτι η θεία μου και χωρίς να πει μια "καλησπέρα" ξεκίνησε το έκτακτο δελτίο ενημέρωσης. "Ο Λευτέρης Πανταζής παντρεύεται" μου είπε και πήρε μια ανάσα.
Αγαπημένε μου Λευτέρη,


Φουριόζα μπήκε το βράδυ της Κυριακής στο σπίτι η θεία μου και χωρίς να πει μια "καλησπέρα" ξεκίνησε το έκτακτο δελτίο ενημέρωσης. "Ποτέ μη λες ποτέ, δεν ξέρεις τι γίνεται. Τώρα λες αυτό, ίσως αύριο να αλλάξεις γνώμη" έκανε την εισαγωγή της για να μπει στο ψητό: "Ο Λευτέρης Πανταζής παντρεύεται".

Τα νέα αυτά κανονικά θα έπρεπε να περάσουν απαρατήρητα, καθώς το "άλλος ένας βάλθηκε να αυτοκτονήσει". Επειδή, όμως, ο αοιδός είχε φτιάξει όνομα στην κοινωνία ως αμετανόητος εργένης, η είδηση αποκτά άλλη βαρύτητα. Ειδικά, δε, ο τρόπος με τον οποίο έπεσε η πρόταση είναι θέμα συζήτησης, στα μπιλιαρδάδικα, στις μπιραρίες, στα καφενεία των χωριών κι όπου άλλου υπάρχει ανδρικός πληθυσμός. "Δεν ξέρω αν θα δεχθεί να με παντρευτεί η Νάνσυ" είπε ο αοιδός στην εκπομπή του Τέρενς Κουίκ και άφησε άφωνους τους παρευρισκομένους! Εκανε έμμεση πρόταση γάμου στην καλή του - για πρώτη φορά - αφού μέχρι στιγμής την υπόθεση γάμος συζητούσαν με σπόντες του τύπου: "Τι ωραία που είναι να κάνεις τη δική σου οικογένεια, αχ πόσο μου αρέσουν τα παιδάκια, εγώ πότε θα γίνω μάνα;".

Η καλή του, όταν πληροφορήθηκε τα νέα τρελάθηκε από τη χαρά της, όμως δεν έχει δώσει ακόμη απάντηση, διότι ο Πανταζής βρίσκεται στην Κύπρο για επαγγελματικές υποχρεώσεις. Είναι, πάντως, κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα του πει την πολυφορεμένη απάντηση "Ναι, αγάπη μου θα σε παντρευτώ. Θα γίνω η μάνα των παιδιών σου". Άσε, που η Νάνσυ Αλεξιάδη έχει πολύ καλές σχέσεις με τη μονάκριβη κόρη του καλλιτέχνη, Κωνσταντίνα. Με τη μικρή είναι σαν δύο καλές φίλες, ακούν την ίδια μουσική (Ρουβά, ONE, Μινογκ, Λεμπέση), έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα (κινηματογράφο, λούνα, πάρκ) και τρελαίνονται για γλυκίσματα. Ο Λευτέρης δεν θα αποφάσιζε να χορέψει τον χορό του Ησαΐα, αν δεν τον είχαν "πρήξει" προηγουμένως οι γονείς του. "Και πότε θα παντρευτείς; Θα πεθάνουμε και δε θα σε καμαρώσουμε γαμπρό!" του έλεγαν συνέχεια και προκειμένου να βρει την ησυχία του, πήρε τη μεγάλη απόφαση.
Εντάξει, μην είμαι υπερβολική. Ο Λε.Πα το αγαπάει το κορίτσι και μαζί του είναι ευτυχισμένος.