Τι συμβαίνει με Βίσση - Ψωμόπουλο;

06.07.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τις τελευταίες μέρες όλοι ασχολούνται με την Άννα Βίσση κι αν ο χωρισμός της με τον Χρήστο Ψωμόπουλου είναι οριστικός. Όποια εφημερίδα ή περιοδικό
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τις τελευταίες μέρες όλοι ασχολούνται με την Άννα Βίσση κι αν ο χωρισμός της με τον Χρήστο Ψωμόπουλου είναι οριστικός. Όποια εφημερίδα ή περιοδικό κι αν ανοίξεις αναφέρεται στον χωρισμό του ζεύγους, που μάλλον δεν είναι χωρισμός, αλλά κρίση στη σχέση τους και για του λόγου το αληθές, έχουν ρεπορτάζ από τη Μύκονο, όπου οι δυο τους διασκέδασαν στα κλαμπ του νησιού.

Τι να σου πω, μπερδεύτηκα. Τι απ’ όλα ισχύει; Όχι, ότι με «καίει» και πολύ. Απ’ ότι φαίνεται και ακούγεται, ο χωρισμός τους είναι οριστικός κι αυτό, διότι η «Απόλυτη» μήτε που θέλει να ακούσει για επανασύνδεση. Ο Ψωμόπουλος κάνει «κρα» να τα ξαναβρούνε, αλλά άμα η Άννα λέει «τέλος», είναι τέλος. Η συνάντηση τους στη Μύκονο ήταν τυχαία, όπως τυχαία βρέθηκαν και στο ίδιο κλαμπ. Το ότι χόρεψαν μαζί μέχρι τελικής πτώσης, δε λέει και κάτι. Η «Απόλυτη» θέλει να διατηρεί φιλικές σχέσεις με τους πρώην της και το dance με τον Ψωμόπουλο ήταν καθαρά φιλικό.

Έλα, όμως, που πολλοί το παρεξήγησαν. Όπως παρεξήγησαν και κάποιες βόλτες τους στο νησί, με αποτέλεσμα να έρθει η Βίσση και να εκνευριστεί τα μάλα με την τόση «ράδιο αρβύλα». Γιατί, σου λέει η «Απόλυτη» ότι όλοι κάνουν την τρίχα τριχιά και δεν είναι να μιλήσεις με έναν πρώην κι αμέσως λένε για επανασυνδέσεις. Ευτυχώς, που η αοιδός φεύγει στο καπάκι για Νέα Υόρκη και θα ηρεμήσει. Όσο για τον Ψωμόπουλο, αυτός θα μείνει πίσω.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]