Ο μεγάλος έρωτας Στάη - Γουλανδρή!

06.07.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Έλλη ψηλά κι όλα τα φτάνω, έλα να πάμε από την αγάπη πιο πάνω. Έλλη ψηλά...». Τι σου είναι ο έρωτας τελικά. Παίρνεις τραγούδι του Χατζηγιάννη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Έλλη ψηλά κι όλα τα φτάνω, έλα να πάμε από την αγάπη πιο πάνω. Έλλη ψηλά...». Τι σου είναι ο έρωτας τελικά. Παίρνεις τραγούδι του Χατζηγιάννη, το προσαρμόζεις στις... απαιτήσεις του έρωτα σου και το χαρίζεις στη γυναίκα, που σου έχει πάρει την καρδιά και το μυαλό. Σνφι, σνιφ. Το αυτό έκανε και ο Μιχάλης Γουλανδρής, ο οποίος αφιέρωσε το εν λόγω παραφρασμένο τραγούδι στην αγαπημένη του Έλλη Στάη.

Η αφιέρωση έγινε στο πάρτι του Λάκη Λαζόπουλου, μπροστά στις κάμερες, που άπαξ και είδαν το ζευγάρι να «σκάει» μύτη στον Αστέρα, έπεσαν πάνω τους και δεν τους άφησαν να πάρουν ανάσα. Εδώ, που τα λέμε δεν είχαν και άδικο. Δε συναντάς κάθε μέρα μπροστά σου Στάη - Γουλανδρή και μάλιστα σε τόσο μεγάλα κέφια. Το ζευγάρι, βλέπεις, εκείνο το βράδυ ήτο ευδιάθετο και δεν είχε πρόβλημα να... αποκαλύψει τον έρωτα του.

Ειδικά, ο Γουλανδρής κάποια στιγμή, αγκάλιασε την Έλλη και της έδωσε ένα τρυφερό φιλί στο μάγουλο. Κλαψ, κλαψ. Της αφιέρωσε το τραγούδι, ενώ την πείραζε όσο εκείνη μιλούσε στους δημοσιογράφους. Και πάλι, κλαψ, κλαψ. Μάλιστα, η Στάη απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που της έκαναν, ακόμη και σε εκείνη αν είναι φίλες με την Όλγα Τρέμη, όπου απάντησε ότι είναι «καλές συνεργάτιδες».