Δύο νέες ταινίες για τη Λόπεζ

21.11.2001
Αγαπημένε μου Βασίλη, ξέρω ότι η είδηση που μόλις ανακάλυψα θα σε αναστατώσει, ίσως σου δημιουργήσει και άλλα συμπτώματα, όμως δεν μπορώ να το αποφύγω, πρέπει να σε ενημερώσω! Η εκρηκτική Jennifer Lopez, στην οποία ξέρω τι αδυναμία έχεις, ανακοίνωσε μόλις σήμερα, Τετάρτη, στο αγαπημένο της κοινό, ότι πρόκειται να γυρίσει δύο νέες ταινίες μέσα στον επόμενο χρόνο. Η μία, σύμφωνα με τις επίσημες δηλώσεις της, θα είναι ρομαντική κομεντί και η άλλη δραματική, στην οποία μάλιστα συμπρωταγωνιστής της θα είναι ο Μπεν Άφλεκ. Πολύ καλό δίδυμο, δεν συμφωνείς;
Αγαπημένε μου Βασίλη,

ξέρω ότι η είδηση που μόλις ανακάλυψα θα σε αναστατώσει, ίσως σου δημιουργήσει και άλλα συμπτώματα, όμως δεν μπορώ να το αποφύγω, πρέπει να σε ενημερώσω! Η εκρηκτική Jennifer Lopez, στην οποία ξέρω τι αδυναμία έχεις, ανακοίνωσε μόλις σήμερα, Τετάρτη, στο αγαπημένο της κοινό, ότι πρόκειται να γυρίσει δύο νέες ταινίες μέσα στον επόμενο χρόνο. Η μία, σύμφωνα με τις επίσημες δηλώσεις της, θα είναι ρομαντική κομεντί και η άλλη δραματική, στην οποία μάλιστα συμπρωταγωνιστής της θα είναι ο Μπεν Άφλεκ. Πολύ καλό δίδυμο, δεν συμφωνείς; Στην ταινία (Gigli, έμαθα, θα λέγεται) θα συνεργαστούν, προκειμένου να απαγάγουν τον αδερφό ενός αστυνομικού. Περισσότερες πληροφορίες το Τζενιφεράκι δεν έδωσε, ενώ για την άλλη ταινία κουβέντα δεν είπε.
Αγνοώντας τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, συνέχισε τις δηλώσεις λέγοντας πως θέλει να κάνει ένα τουρ, προκειμένου να προωθήσει το τελευταίο της άλμπουμ, "J. Lo.".

Ερωτηθείσα για την στάση της απέναντι στο κλίμα που επικρατεί μετά τα τρομοκρατικά χτυπήματα στις ΗΠΑ, η Lopez απάντησε ότι η ίδια, σαν καλλιτέχνης, οφείλει να προσπαθήσει να χαρίσει λίγες στιγμές διασκέδασης στους ανθρώπους, και δη στους Αμερικανούς, τονίζοντας ότι δεν φοβάται καθόλου να ταξιδέψει με αεροπλάνο.

Όσο για την καριέρα της, είπε ότι δεν μπορεί να επιλέξει ή την ηθοποιία ή το τραγούδι, γιατί την γεμίζουν και τα δύο εξίσου. Και για να δεις, Βασίλη μου, ότι, εκτός από εντυπωσιακή παρουσία, η Τζένιφερ έχει και ισχυρή προσωπικότητα, τόνισε μπροστά στα... μούτρα των παρόντων ότι θα προτιμούσε να μην βρισκόταν ενώπιόν τους και ότι το μόνο που την ευχαριστεί είναι να τραγουδά και να χορεύει.

Ξέρω ότι η εικόνα που είχες για την όμορφη Λατινοαμερικάνα έγινε ακόμα καλύτερη, γι' αυτό σπεύδω να σε ενημερώσω ότι αναμένεται τουρ στην Ευρώπη, το οποίο ξεκίνησε ήδη από τη Στοκχόλμη. Οπότε, μην χάνεις καθόλου χρόνο, τρέξε να ενημερωθείς!