Δύο ξένοι στη Σίφνο;

14.08.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Κοίτα τώρα μία τρελή (;) σύμπτωση. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Ράνια Θρασκιά βρέθηκαν τις ίδιες μέρες, στο ίδιο νησί - συγκεκριμένα στη Σίφνο -

Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Κοίτα τώρα μία τρελή (;) σύμπτωση. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Ράνια Θρασκιά βρέθηκαν τις ίδιες μέρες, στο ίδιο νησί - συγκεκριμένα στη Σίφνο - με διαφορετικές παρέες, ενώ έμειναν σε διαφορετικές περιοχές, θυμίζοντας έτσι η περίπτωση τους το... μακριά και αγαπημένοι. Ο Γρηγόρης μαζί με τον Θανάση Βισκαδουράκη προτίμησαν την dolce vita της Απολλωνίας, ενώ η Ράνια με την Φαίη Σκορδά και την Ζήνα Κουτσελίνη προτίμησαν να χαλαρώσουν στον Πλατύ Γυαλό.

Μάταια περίμενα κάθε βράδυ που έβλεπα τον Γρηγόρη να κάνει τσάρκα στα μπαράκια πως θα σκάσει μύτη και η Ράνια με την παρέα της. Και τσάμπα στήθηκα απέναντι του σαν το κοράκι, όταν τον είδα να στέλνει μήνυμα από το κινητό. Υπέθεσα ότι πήγαινε στην Θρασκιά. Αλλά με τα κατεβασμένα μούτρα που είχε, κατάλαβα ότι περίμενα άδικα.

Ωστόσο, αγαπάει ο Θεός τον κλέφτη, αγαπάει και το νοικοκύρη. Κι ένα ωραίο απόγευμα, που έπινα τον καφέ μου κάθισε απέναντι η Ράνια με την παρέα της. Και ξέρεις ποιος έμενε λίγο πιο πέρα; Ο Γρηγόρης, ο οποίος ένα τέταρτο μετά έσκασε μύτη. Χαιρέτισε όλη την παρέα, με πρώτη και καλύτερη τη Ράνια. Η ατμόσφαιρα μεταξύ τους ήταν καλή και φιλική, αλλά μέχρι εκεί. Ο Αρναούτογλου κάθισε λίγο κι έφυγε και μετά μήτε που τους πέτυχα ξανά μαζί. Αλλά δεν ασχολήθηκα και πολύ, διότι βαρέθηκα!