Χωρίζουν οι Brangelina;

14.08.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν και από τον κανόνα αυτό φαίνεται πως δεν θα καταφέρουν να ξεφύγουν ούτε οι Brangelina. Βουίζει το Χόλιγουντ πως η Αντζελίνα Τζολί
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν και από τον κανόνα αυτό φαίνεται πως δεν θα καταφέρουν να ξεφύγουν ούτε οι Brangelina. Βουίζει το Χόλιγουντ πως η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ εδώ και λίγες μέρες ζουν χωριστά, ενώ οι φήμες ήρθαν και φούντωσαν όταν η Αντζελίνα άρχισε να ψάχνει για διαμέρισμα στο Λος Άντζελες. Και το περίεργο εδώ είναι ότι το διαμέρισμα που θέλει να αγοράσει η διάσημη ηθοποιός είναι καθαρά εργένικο και όχι ιδανικό για την οικογένεια Χωραφά τους!

Δημοσιεύματα θέλουν το ζευγάρι να αποφάσισε να ζήσει για λίγο χωριστά καθώς οι τσακωμοί τους τον τελευταίο καιρό ήταν συχνοί. Για την ακρίβεια δεν τσακώνονταν μπροστά στα παιδιά, διότι όταν ήταν μόνοι τους το πήγαιναν σαν το σκύλο με την γάτα. Η Αντζελίνα δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον θάνατο της μητέρας της, έχει χάσει πολλά κιλά και τα νεύρα της έχουν γίνει τσατάλια. Αν προσθέσεις σε αυτό και τη συνάντηση του Μπραντ με την Τζένιφερ Άνιστον πριν λίγο καιρό, που ήρθε και φούντωσε τη ζήλια της Τζολί, τότε καταλαβαίνεις τι ζόρια τραβάει το ζευγάρι.

Οι ίδιοι, πάντως, διαψεύδουν τα δημοσιεύματα με την Αντζελίνα να υποστηρίζει πως ο Πιτ είναι ο άνδρας της ζωής της και δεν θα αφήσει να τον χάσει. Ειδικά, όταν ξέρει ότι κάπου εκεί έξω παραμονεύει η Άνιστον. Πάντως, σύσσωμη η οικογένεια, μαζί με την μητέρα του Μπραντ γιόρτασαν πριν λίγες μέρες τα γενέθλια του Μάντοξ και από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε γνωστό περιοδικό οι Brangelina έδειχναν μες στην ευτυχία. Τώρα, τι πραγματικά συμβαίνει θα δείξει σύντομα.