Παντρεύεται η Μπρίτνεϊ Σπίαρς

29.11.2001
Αγαπημένη μου Δημητρούλα, έχω να σου πω μια είδηση η οποία με χαροποίησε από την πρώτη στιγμή που την άκουσα, κυρίως, γιατί οι γάμοι με συγκινούν ιδιαίτερα, όταν μάλιστα πρόκειται για ζευγάρια νέα και λαμπερά. Ποια παντρεύεται λοιπόν; Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, και δεν το λένε φήμες, αλλά η ίδια!
Αγαπημένη μου Δημητρούλα,

έχω να σου πω μια είδηση η οποία με χαροποίησε από την πρώτη στιγμή που την άκουσα. Πρώτον γιατί οι γάμοι με συγκινούν ιδιαίτερα, και κυρίως όταν πρόκειται για ζευγάρια νέα και λαμπερά, και δεύτερον γιατί πρόκειται για μια από τις πιο όμορφες και δημοφιλείς γυναίκες στον κόσμο, η οποία δεν παίζει από δω και από κει, αλλά αποφασίζει να αφιερώσει ολόκληρη τη ζωή της στον αγαπημένο της! Ποια παντρεύεται λοιπόν;

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, και δεν το λένε φήμες, αλλά η ίδια! 'Οπως ξέρεις, η Μπρίτνεϊ είναι εδώ και αρκετό καιρό με τον αγαπημένο της, Τζάστιν Τιμπερλέικ, με τον οποίο αρραβωνιάστηκε τον Αύγουστο. Οι δυο τους φαίνονταν πολύ ευτυχισμένοι, άσχετα αν μερικοί ζηλόφθονοι έλεγαν ότι τα είχαν για... ίματζ και ότι η σχέση τους, ουσιαστικά, ήταν ανύπαρκτη.

Τα τελευταία νέα έρχονται να αποδείξουν το αντίθετο και να δώσουν οριστικό τέλος στις οργιάζουσες φήμες ότι ο χωρισμός είναι θέμα χρόνου. Η 20χρονη τραγουδίστρια ανακοίνωσε στην οικογένειά της ότι του Αγίου Βαλεντίνου θα ενωθεί με τον καλό της (με τον οποίο γνωρίζεται από μικρό παιδί), με τα αιώνια δεσμά του γάμου.

''Αγαπώ τον Τζάστιν και θέλω να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου μαζί του. Θέλω να γεράσω μαζί του. Δεν υπάρχει κανείς άντρας πάνω στον κόσμο που να είναι περισσότερο ευγενικός και τρυφερός'', δηλώνει τρισευτυχισμένη η μέλλουσα νυφούλα. Σύμφωνα με τις φήμες, η Μπρίτνεϊ προτιμά να γίνει ο γάμος σε ένα ρομαντικό ξωκκλήσι, όμως ο αριθμός των καλεσμένων δεν θα είναι καθόλου ευκαταφρόνητος, γεγονός που ίσως ανατρέψει τις προσδοκίες της.

Η γειτόνισσά μου, πάντως, όταν της ανακοίνωσα την είδηση για τον επικείμενο γάμο, είπε με μια ανάσα ''Ε, βέβαια, δεν άντεχε άλλο να κρατάει την παρθενιά της!''. Τώρα, δεν ξέρω αν το είπε από τη ζήλια της, που ο άντρας της είναι φανατικός θαυμαστής της νεαράς, ή επειδή κάτι τέτοιο όντως στέκει, πάντως εγώ καμία σημασία δεν της έδωσα και της ευχήθηκα ''καλούς απογόνους...''.

Τώρα, λοιπόν, Δημητρούλα μου, που η διάσημη ποπ σταρ ετοιμάζεται να παντρευτεί, αποφάσισε να κάνει διαφορετικά, ίσως και σοβαρότερα, βήματα στην επαγγελματική της σταδιοδρομία. Γι' αυτό, ίδρυσε την δική της κινηματογραφική εταιρεία παραγωγής, τονίζοντας ότι ίσως αλλάξει επάγγελμα ή ασχοληθεί με το cinema και το τραγούδι παράλληλα.

Εμείς να ευχηθούμε καλά στέφανα, καλούς απογόνους και κάθε επιτυχία και στα δύο παιδιά και να αναμένουμε το μυστήριο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. 'Αντε, και στα δικά σου!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ