"Δεν υπάρχουν αντίο στο δρόμο τους..."!

30.08.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν η Χριστίνα Παππά και ο Κλαούντιο Κολντεμπέλα, άλλα όχι εγώ δεν θα μασήσω. Εκεί, δηλαδή, που ξέραμε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν η Χριστίνα Παππά και ο Κλαούντιο Κολντεμπέλα, άλλα όχι εγώ δεν θα μασήσω. Εκεί, δηλαδή, που ξέραμε ότι το ζευγάρι χώρισε, αλλά διατηρεί άριστες φιλικές σχέσεις (ανώτεροι άνθρωποι γαρ), δίνει συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό η ηθοποιός και δηλώνει μπερδεμένη με την ιστορία.

Τη ρωτάει ο δημοσιογράφος αν χώρισαν οριστικά με τον Κλαούντιο και απαντά πως δεν ξέρει, αφού και στο παρελθόν είχαν φθάσει κοντά στο διαζύγιο, αλλά τελευταία στιγμή τα βρήκαν. Το αυτό μπορεί να συμβεί και τώρα, αν και τα πράγματα είναι μάλλον πιο δύσκολα από προηγούμενες φορές. Βλέπεις, η Παππά δηλώνει πως παρόλα τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, αγαπάει τον σύζυγο της - το ίδιο και αυτός - και πως μόνο γι’ αυτόν έχει νιώσει συναισθήματα αγάπης και θαυμασμού. Αχ, σνιφ, σνιφ.

Πότε θα μάθουν, αν θα χωρίσουν οριστικά και θα βάλουν τη τζίφρα για το διαζύγιο; Άγνωσται αι βουλαί του ζευγαριού. Πάντως, αυτή η περίοδος είναι η πιο δύσκολη για την Παππά και σε αντίθεση με την προηγούμενη φάση του χωρισμού της, όπου είχε γνωρίσει νεαρό μοντέλο, είναι μόνη και μπερδεμένη. Μάλιστα, αναφέρθηκε και στην περίπτωση με το μοντέλο, υποστηρίζοντας πως μετάνιωσε που το θέμα βγήκε στη δημοσιότητα και πήρε τέτοιες διαστάσεις, πληγώνοντας και τον Κολντεμπέλα! Αλλά έτσι είναι. Τα μαθήματα γίνονται παθήματα!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]