Η Βάνα δεν αντικαθιστά την Μενεγάκη!

30.08.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Όταν ακούστηκε ότι η Βάνα Μπάρμπα θα αντικαταστήσει την Ελένη Μενεγάκη στο πρωινό, όταν αυτή με το καλό πάει να γεννήσει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Όταν ακούστηκε ότι η Βάνα Μπάρμπα θα αντικαταστήσει την Ελένη Μενεγάκη στο πρωινό, όταν αυτή με το καλό πάει να γεννήσει το τρίτο της παιδί, ένα σοκ το έπαθα. Και μόνο στην ιδέα ότι η Βάνα θα γελάει, θα «νιαουρίζει» και θα εκφράζει αφελείς απορίες, ως είθισται να κάνουν οι παρουσιάστριες των πρωινάδικων, μου ήρθε το λα λα λα κι αναρωτήθηκα αν εκεί στον Alpha το σκέφτηκαν πολύ.

Μα η Βάνα να σερβίρει καφέ και να χορεύει σε τσιφτελο-ποπ ρυθμούς με την τσίμπλα στο μάτι; Η Βάνα; Ευτυχώς, όμως, η ηθοποιός έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, ξεκαθαρίζοντας πως δεν θα αντικαταστήσει τη Μενεγάκη. Πρόταση δεν της έχει γίνει, αλλά ακόμη κι αν της το πρότειναν θα την απέρριπτε αμέσως. Ούτε καν θα έμπαινε στη διαδικασία να το συζητήσει, ακόμη κι αν την πίεζε το κανάλι.

Βλέπεις, η Μπάρμπα έχει επίγνωση και σε καμία περίπτωση δεν θα πήγαινε σε μία εκπομπή - έστω και ως αντικαταστάτρια - που δεν την εκφράζει. Της είναι, λέει, δύσκολο να γελάει συνεχώς, να είναι μέσα στη γλύκα και το κυριότερο να ακούει μπουζούκια το πρωί! Η μόνη περίπτωση να πάει στον «Καφέ» είναι ως καλεσμένη της Ελένης, την οποία και θαυμάζει. Σωστή η Βανά!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]