Μία Κροάτισσα για τον Κλούνεϊ!

31.08.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Καιρό είχαμε να ακούσουμε για τα ερωτικά του Τζορτζ Κλούνεϊ κι εκεί που αρχίσαμε να πιστεύουμε ότι ο γόης του Χόλιγουντ άφησε τον... ποδόγυρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Καιρό είχαμε να ακούσουμε για τα ερωτικά του Τζορτζ Κλούνεϊ κι εκεί που αρχίσαμε να πιστεύουμε ότι ο γόης του Χόλιγουντ άφησε τον... ποδόγυρο και ασχολείται μόνο με σοβαρά πολιτικά ζητήματα, τον είδαμε στο πολυτελές γιοτ του με μία αιθέρια ύπαρξη. Οι φωτογραφίες του Κλούνεϊ με τη νεαρή συνοδό του, στο Σεν Τροπέ έκαναν το γύρο του κόσμου σε χρόνο dt κι όλοι απορούσαν περί ποίας καλλονής πρόκειται.

Κι επειδή στον κόσμο τούτο τίποτε δε μένει κρυφό, μάθαμε ότι πρόκειται για ένα 27χρονο μοντέλο από την Κροατία, την Μόνικα Ζακισιτς. Περισσότερες λεπτομέρειες για τη σχέση τους δεν έχουν γίνει γνωστές, μιας και ο Κλούνεϊ αποφεύγει να μιλάει για τα προσωπικά του, όπως ο διάολος το λιβάνι! Και την τακτική αυτή προσπαθεί να μάθει και στη νέα αγαπημένη του.

Δεν μπορώ να πω όμως ότι τα κατάφερε κιόλας. Φωτογράφοι στήθηκαν έξω από το σπίτι της στο Λονδίνο και τη ρώτησαν για τη σχέση της με τον Τζορτζ Κλούνεϊ. Εκείνη - άλα... Αλέκος Τζανετάκος στη Νεράιδα και το Παλικάρι: «Έχουμε αρραβώνες, αλλά δε στο λέω» - απάντησε πως δεν μπορεί να κάνει κάποιο σχόλιο, διότι είναι κάτι πολύ προσωπικό.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]