Χώρισαν Καραφώτης - Παπουτσάκη;

31.08.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Όλο και φουντώνουν οι φήμες που λένε ότι ο καλοκαιρινός έρωτας του Κώστα Καραφώτη με την Κατερίνα Παπουτσάκη έλαβε τέλος
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Όλο και φουντώνουν οι φήμες που λένε ότι ο καλοκαιρινός έρωτας του Κώστα Καραφώτη με την Κατερίνα Παπουτσάκη έλαβε τέλος πριν ακόμη αλλάξει το... θερινό ωράριο. Όπως φαίνεται το ζευγάρι δεν τα βρήκε κι ας ξεκίνησε η σχέση τους με τις καλύτερες προοπτικές και την καλύτερη διάθεση κι από τις δύο πλευρές.

Βέβαια, κανείς από τους δύο δεν έχει τοποθετηθεί επί του θέματος κι όταν τα «λαγωνικά» του Star ξετρούπωσαν τον Καραφώτη στο αεροδρόμιο και τον ρώτησαν σχετικά, απάντηση δεν πήραν. Σιγά μην έπαιρναν. Άμα πετύχουν πουθενά την Παπουτσάκη, όλο και κάτι μπορούν να βγάλουν, αφού η ηθοποιός δε δείχνει μεγάλο πρόβλημα να μιλάει για τα προσωπικά της. Αν και με τους επαγγελματικούς ρυθμούς που τρέχει, πολύ δύσκολα μπορεί κάποιος να τη βρει.

Λες το βαρύ πρόγραμμα της Κατερίνας να είναι ο λόγος που χώρισαν; Ή μήπως να φταίει η ζήλια του Κώστα; Λένε ότι ο νεαρός αοιδός ζήλευε λιγουλάκι την αγαπημένη του και μάλιστα σε μία έξοδο τους είχε κάνει σκηνή, επειδή ένας φαν της έδειξε περισσότερο θαυμασμό από τον πρέποντα. Τι παλιά μου τέχνη κόσκινο για τον Καραφώτη; Τς, τς κακίες.