'Εκαψαν το αυτοκίνητο της Πέγκυ Ζήνα

03.12.2001
Αγαπημένη μου Τζίνα, συγκλονισμένη για το κακό που βρήκε την Πέγκυ Ζήνα, είναι η Μαρίτσα η περιπτερού. 'Αγνωστος ή άγνωστοι έκαψαν με βόμβα μολότοφ το αυτοκίνητό της που ήταν παρκαρισμένο στην πυλωτή του σπιτιού της, στη Γλυφάδα.
Αγαπημένη μου Τζίνα,

συγκλονισμένη για το κακό που βρήκε την Πέγκυ Ζήνα, είναι η Μαρίτσα η περιπτερού. 'Αγνωστος ή άγνωστοι έκαψαν με βόμβα μολότοφ το αυτοκίνητο της αοιδούς που ήταν παρκαρισμένο στην πυλωτή του σπιτιού της, στη Γλυφάδα.

«Ξέρεις τι είναι να σου καίνε στα καλά καθούμενα το αυτοκίνητό σου;» με ρώτησε. Εγώ, φυσικά και δεν έχω υπόψη, αφού δεν διαθέτω αυτοκίνητο. Ωστόσο, μπορώ να καταλάβω σε τι δύσκολη θέση βρίσκεται η Ζήνα. «Μα είναι άνθρωποι αυτοί; Βρήκαν να ταράξουν το κορίτσι παραμονές της εμφάνισης της στο Cosmos. Ξέρεις, το πρώην Fever που του άλλαξε όνομα ο Σφακιανάκης επειδή το πρώτο ήταν ξενόφερτο, ενώ αυτό είναι ελληνικότατο. ''Αλλο που το γράφουν στα λατινικά'', βγήκε όπως πάντα από το θέμα της η Μαρίτσα.

Το περιστατικό, Τζίνα μου, συνέβη ξημερώματα Δευτέρας, λίγο μετά τη 1 π.μ. Η Πέγκυ μόλις είχε επιστρέψει, πάρκαρε το αυτοκίνητο (Audi A2) και ανέβηκε στο σπίτι. Δεν πρόλαβε η κοπέλα να πάει στην τουαλέτα κι άκουσε ένα δυνατό «μπαμ». Πήγε στη θηροτηλεόραση να δει, μπας και κάποια νταλίκα - κατά λάθος - μπήκε στην πυλωτή, όμως παντού υπήρχαν πυκνοί καπνοί. Βγήκε αμέσως στο μπαλκόνι και τι να δει. Το αυτοκίνητο της ήταν τυλιγμένο στις φλόγες. Αμέσως, έβαλε τις φωνές, ξυπνώντας όσους γείτονες δεν είχαν ακούσει το θόρυβο. Οι ζημιές ανέρχονται στο ένα εκατομμύριο, όμως την Πέγκυ προβληματίζει ποιος μπορεί να το έκανε, αφού 'κόβει το κεφάλι της' πως μόνο φίλους έχει. "Αμα έχει τέτοιους φίλους, τι να τους κάνει τους εχθρούς'', αναρωτήθηκε η Μαρίτσα και δίκιο έχει.

Ωστόσο, το μυαλό της Ζήνα πηγαίνει παντού. Μία πιθανότητα που μελετάει και θέλει να συζητήσει με τον sofos Νότη Σφακιανάκη, είναι να υπάρχει οργανωμένο σχέδιο κατά των αοιδών της χώρας. ''Εκαψαν της Δημητρίου, τώρα το δικό μου. Δεν είναι τίποτε τυχαίο'' σκέφτεται η Πέγκυ, στην οποία οφείλω να πω πρέπει να αποδωθούν τα εύσημα της επαγγελματικής ευσυνειδησίας. Μπορεί να μην έκλεισε μάτι όλο το βράδυ με το κακό που τη βρήκε, το πρωί όμως ήταν απίκο στη Μενεγάκη, όπου τραγούδησε live. «Εντάξει, μια ταραχή στη φωνή της την είχε. Της έβγαιναν κάτι άναρθρες κραυγές τύπου Ταρζάν, άλλα δικαιολογείται» είπε η Μαρίτσα και πήγε να δώσει τσιγάρα.

Δήμητρα Ζάρκου