Κέρδισε ο Τομ Κρουζ!

03.12.2001
Αγαπημένη μου 'Εβελυν, τι προβλήματα έχουν πια αυτοί οι διάσημοι ωραίοι άντρες! Μέχρι και gay προσπαθούν να τους βγάλουν οι... κακόβουλοι, όμως εκείνοι ποτέ δεν πεθαίνουν και ξανά προς την δόξα τραβούν... Ποιος έγινε, λοιπόν, θύμα μιας τέτοιας κακολογίας; O Τομ Κρουζ.
Αγαπημένη μου 'Εβελυν,

τι προβλήματα έχουν πια αυτοί οι διάσημοι ωραίοι άντρες! Μέχρι και gay προσπαθούν να τους βγάλουν οι... κακόβουλοι, όμως εκείνοι ποτέ δεν πεθαίνουν και ξανά προς την δόξα τραβούν... Ποιος έγινε, λοιπόν, θύμα μιας τέτοιας κακολογίας; Θα το πω σε σένα, γιατί ξέρω ότι δεν σου αρέσουν οι πολύ ωραίοι άντρες, οπότε θα γλιτώσουμε το εγκεφαλικό εδώ μέσα: ο Τομ Κρουζ.

Ο εκδότης του περιοδικού ''Bold'', Michael Davis, είχε υποστηρίξει πριν από λίγο καιρό ότι έχει υπό την κατοχή του καυτή βιντεοκασέτα, με τον 38χρονο σταρ σε γκέι περιπτύξεις. Φυσικά, ο Τομ δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσει κανέναν να τον εξευτελίσει τόσο πολύ, γι' αυτό και κατέθεσε μήνυση σε βάρος του εκδότη για συκοφαντική δυσφήμιση, διεκδικώντας 91.000.000 εκατομμύρια δολάρια, ποσό που αντιστοιχεί σε 35 δισεκατομμύρια δραχμές!

'Οπως καταλαβαίνεις, ο εκδότης, βλέποντας ότι χάνει το παιχνίδι που άρχισε, αποφάσισε να υποχωρήσει και να παραιτηθεί από τους ισχυρισμούς του, με αντάλλαγμα - τι άλλο; - την απόσυρση της μήνυσης από τον ...Mission Impossible... να χάσει! 'Οταν παίζεις με την φωτιά, φυσικά κάποια στιγμή καίγεσαι... Δεν ξέρω αγαπημένη μου φίλη αν όντως ο Τομ έχει λάβει μέρος σε τέτοιου είδους... περιπτύξεις, πάντως αποδεικτικά στοιχεία αποκλείεται να άφηνε! Τουλάχιστον στις προσωπικές τους σχέσεις οι άνθρωποι αυτοί είναι προσεκτικοί...

Πάντως, ο μάνατζερ του διάσημου σταρ δήλωσε χαρακτηριστικά: ''Ο Τομ σέβεται απεριόριστα τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων, όμως σε καμία περίπτωση δεν είναι γκέι''. Τώρα - θα μου πεις - που το ξέρει αυτός, έχει προσωπική πείρα; Δεν ξέρω τίποτα ως προς αυτό, όμως αυτό που έχει σημασία είναι ότι το πολυσυζητημένο αυτό γεγονός έλαβε, επιτέλους, τέλος γιατί πολύ μας είχε κουράσει!