Διαψεύδει ο Λιβιεράτος

04.12.2001
Αγαπημένη μου Γεωργία, το πρωί που πέρασα από το περίπτερο της Μαρίτσας, μου "άνοιξε" τα μάτια για ένα θέμα που καίει τον ελληνικό λαό. Τον τελευταίο καιρό, οργιάζουν οι φήμες ότι ο Λάμπης Λιβιεράτος έχει να πληρωθεί από τον επιχειρηματία του κέντρου "Άστρα" όπου εμφανίζεται, εδώ και 15 μέρες.
Αγαπημένη μου Γεωργία,


Το πρωί που πέρασα από το περίπτερο της Μαρίτσας, μου "άνοιξε" τα μάτια για ένα θέμα που καίει τον ελληνικό λαό. Τον τελευταίο καιρό, οργιάζουν οι φήμες ότι ο Λάμπης Λιβιεράτος έχει να πληρωθεί από τον επιχειρηματία του κέντρου "Άστρα" όπου εμφανίζεται, εδώ και 15 μέρες. Το "δράμα" του Λάμπη είχε συγκινήσει όλους όσους άκουγαν τα καθέκαστα, διότι ο άνθρωπος είχε μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη, αφήνοντας πίσω γυναίκα και παιδί, για μια δουλειά της οποίας οι κόποι δεν ανταμείβονταν.

Το σούσουρο που δημιουργήθηκε ήταν μεγάλο και κάποια στιγμή τα μαντάτα έφτασαν στα αυτιά του αοιδού. "Σιγά μην έχω βγάλει και δίσκο στην πλατεία Αριστοτέλους για να μαζέψω τα λεφτά που μου χρωστάνε" σκέφτηκε ο Λιβιεράτος και είπε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Αρνείται, λοιπόν, κατηγορηματικά ότι του χρωστάνε χρήματα, αφού το μαγαζί κάθε βράδυ είναι γεμάτο. Και είναι γεγονός επιβεβαιωμένο αυτό, όμως ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται.

" Όχι ότι είμαι κάνας άπιστος Θωμάς, αλλά αν δε δω με τα μάτια μου το Λάμπη να παίρνει το μεροκάματό του δεν πιστεύω τίποτε" είπε η Μαρίτσα, η οποία τα μόνα που πιστεύει είναι τα περιοδικά "κίτρινου τύπου".