Εγκυος η Αντζελίνα Τζολί;

18.09.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Οργιάζουν τις τελευταίες μέρες οι φήμες που θέλουν την Αντζελίνα Τζολί να είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της. Τόσο η ίδια, όσο και ο Μπραντ Πιτ
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Οργιάζουν τις τελευταίες μέρες οι φήμες που θέλουν την Αντζελίνα Τζολί να είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της. Τόσο η ίδια, όσο και ο Μπραντ Πιτ τηρούν σιγή ιχθύος, όμως, οι φωτογραφίες που δείχνουν την Αντζελίνα με ελαφρώς φουσκωμένη την κοιλιά της, είναι για πολλούς το... ντοκουμέντο που αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Βλέπεις, η Τζολί είναι τόσο αδύνατη, που το λίγο «φούσκωμα» κάνει μπαμ από μακριά. Κι επειδή, όλοι ξέρουμε πόσο... λιτοδίαιτη είναι τους τελευταίους μήνες η ηθοποιός, σε καμία περίπτωση το «φούσκωμα» δεν αποδίδεται σε... βαρυστομαχιά! Άσε, που οι "Brangelina" όπου σταθούν κι όπου βρεθούν λένε ότι θέλουν να μεγαλώσουν την οικογένεια τους.

Και το αυτό δήλωσαν στην τελευταία τους επίσκεψη στη Βενετία. Μάλιστα, το ζευγάρι αποκάλυψε πως θέλει πολύ σύντομα να αποκτήσει ένα δεύτερο βιολογικό παιδί, οπότε τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια; Πάντως, μην περιμένεις να επιβεβαιώσουν άμεσα την εγκυμοσύνη - σε περίπτωση που ισχύει - αφού και στη Σιλό, η Αντζελίνα το έκανε στον τέταρτο μήνα.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]