Ξανά μαζί Παπουτσάκη - Καραφώτης!

18.09.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Το σκέφτηκε από εδώ, το σκέφτηκε από εκεί, τελικά η Κατερίνα Παπουτσάκη αποφάσισε να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση της με τον Κώστα Καραφώτη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το σκέφτηκε από εδώ, το σκέφτηκε από εκεί, τελικά η Κατερίνα Παπουτσάκη αποφάσισε να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση της με τον Κώστα Καραφώτη. Σου λέει η ηθοποιός ένας τέτοιος έρωτας είναι κρίμα κι άδικο να μείνει στη μέση από της ζήλιας τα καμώματα, αφού με λίγη κουβέντα, καλή διάθεση κι αρκετή προσπάθεια μπορεί να ξεπεραστεί το εμπόδιο αυτό.

Η σκέψη για επανασύνδεση έγινε στον τηλεμαραθώνιο για τους πυρόπληκτους, πριν λίγες μέρες, όταν το πρώην ζευγάρι συναντήθηκε για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό. Κι ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις, οι δύο πλευρές άμα συναντήθηκαν, ένιωσαν μία φούντωση μια φλόγα, που αποδείκνυε ότι αυτό που έζησαν όλο το καλοκαίρι δεν είχε «σβήσει» ακόμη.

Έτσι, η Παπουτσάκη αποφάσισε να δώσει μία τελευταία ευκαιρία στον Κώστα, ο οποίος ήθελε πολύ να τα ξαναβρεί μαζί της. Το ζευγάρι εδώ και λίγες μέρες είναι και πάλι μαζί, ενώ ένα από τα προηγούμενα βράδια βγήκαν στα μπουζούκια με μεγάλη παρέα. Εκεί, ήταν και ο φωτογραφικός φακός που απαθανάτισε τα παιδιά σε τρυφερές στιγμές. Φτου σκόρδα και μακριά από ζήλιες, Κώστα μου!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]