Το δράμα της τραγουδίστριας!

25.09.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δύσκολη δουλειά, τελικά, να είσαι.... Όπρα και πρέπει να διαθέτεις γερό στομάχι για να μπορέσεις να αντέξεις τις διάφορες δραματικές ιστορίες
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δύσκολη δουλειά, τελικά, να είσαι.... Όπρα και πρέπει να διαθέτεις γερό στομάχι για να μπορέσεις να αντέξεις τις διάφορες δραματικές ιστορίες που φιλοξενείς. Η Ράνια Θρασκια, ας πούμε, δεν έχει και τόοοσο γερό στομάχι και με το που της έσκασε το πρώτο δράμα, «λύγισε» μαζί με την... παθούσα! «Έπιασα τον αρραβωνιαστικό μου να κάνει έρωτα με την παιδική μου φίλη».

Κανονικά, αν είσαι ευαίσθητη ψυχή κι ακόμη πιο ευαίσθητη σε θέματα απιστίας, όπως η Ράνια, κόβεις την ιστορία από την αρχή. Δεν την παρουσιάζεις. Επειδή, όμως, η Θρασκιά... Κοιτάει μπροστά, είπε να φιλοξενήσει τη νεαρή τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια του Dream Show, Μαρία Καρλάκη, η οποία αποφάσισε να πει δημοσίως το δράμα που έζησε με τον αρραβωνιάρη της και την παιδική φίλη - φίδι! Η νεαρά έλεγε την ιστορία σα να επρόκειτο για ταινία που είδε το προηγούμενο βράδυ στο σινεμά.

Εμένα - που ψοφάω για κάτι τέτοια - με άφησε παντελώς αδιάφορη το «δράμα» της. Όχι, όμως, και τη σοκαρισμένη Ράνια που είχε γουρλώσει τα μάτια και «ζούσε» την ιστορία περισσότερο και από την πρωταγωνίστρια. Ειδικά, στο σημείο που η Καρλάκη είπε ότι άνοιξε την πόρτα κι έπιασε τους δύο (μου θύμισε έντονα βίντεο κλιπ της Βανδή), η Ράνια όλο απορία, αλλά και τρόμο για την απάντηση που θα ακούσει, τη ρώτησε: «Μαρία, πάνω στην πράξη τους έπιασες»; Η νεαρά προς στιγμή μπερδεύτηκε, διότι δεν θυμόταν να έλυναν μαθηματικά, αλλά μετά το έπιασε το υπονοούμενο και απάντησε καταφατικά. Τι το ήθελε; Λίγο έλειψε να πάθει πούντα από τον αναστεναγμό της Ράνιας η ψυχολόγος που καθόταν δίπλα της. Γι’ αυτό σου λέω ότι είναι δύσκολο να είσαι... Όπρα!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]