Ο πελαργός ανέτρεψε τα σχέδια!

25.09.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ανατροπή στα τηλεοπτικά σχέδια της Ελένης Μενεγάκη έκανε ο πελαργός καθώς το πουλί επισκέφθηκε την παρουσιάστρια, μάλλον σε... ανύποπτο χρόνο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ανατροπή στα τηλεοπτικά σχέδια της Ελένης Μενεγάκη έκανε ο πελαργός καθώς το πουλί επισκέφθηκε την παρουσιάστρια, μάλλον σε... ανύποπτο χρόνο κι έτσι η ευκαιρία να δοκιμαστεί και στη βραδινή ζώνη, πήγε χαμένη. Την ίδια δεν τη στεναχώρησε και τόσο το γεγονός, αλλά μάλλον δεν ισχύει το ίδιο και για τον Alpha που περίμενε η Μενεγάκη να παρουσιάσει το reality «Tv Stars Παρουσιαστείτε». Και πολύ περισσότερο, οι άνθρωποι του σταθμού δεν καταλάβαιναν για ποιο λόγο η Ελένη αρνήθηκε τελικά την πρόταση, που της έγινε κι επίσημα τον Ιούνιο.

Τρεις μήνες μετά, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην ιστορία - που τόσα πολλά είχαν ακουστεί την περίοδο εκείνη - και αποκάλυψε τι πραγματικά συνέβη. Όπως είπε, η ίδια ήθελε πολύ να παρουσιάσει το reality, όταν όμως έμαθε ότι είναι έγκυος, αποφάσισε να μη δεχτεί, διότι δεν ήξερε πως θα κυλήσει η εγκυμοσύνη της και δεν ήθελε να κρεμάσει το σταθμό. Εξάλλου, το reality είναι διαφορετική περίπτωση από το πρωινό.

Ωστόσο, η Ελένη όταν έγινε η πρόταση και αρνήθηκε, δεν εξήγησε τους λόγους και λίγο έλειψε οι άνθρωποι του καναλιού να πάνε σε... μάγισσες και χαρτορίχτρες να μάθουνε το λόγο. Βλέπεις, η παρουσιάστρια επειδή ήταν στην αρχή της εγκυμοσύνης της, δεν ήθελε να το ανακοινώσει πριν βεβαιωθεί ότι αυτή εξελίσσεται ομαλά. Όταν έγινε, τους ενημέρωσε σχετικά. «Θυμάστε που αρνήθηκα κάποτε την πρόταση σας; Ε, λοιπόν, είμαι έγκυος»!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]